Potrebno se je le drugače odzivati...

Kdo vodi našo usodo? Odgovarja znan pisec duhovnih knjig Eckart Tolle. 

Potrebno se je le drugače odzivati... (foto: unsplash) unsplash
15. 4. 2020

Vzajemna povezanost med našim stanjem zavesti in tem, kar se dogaja v naših življenjih, ni vedno na prvi pogled razvidna. Prav tako se pogosto sprašujemo, zakaj privlačimo določene stvari v življenje, pa ne najdemo in ne najdemo odgovora.

Veliko ljudi misli, da je usoda tista, ki upravlja z njimi in s tem, kar se jim dogaja. "Tako pač je!"

A usoda je v veliki meri odvisna tudi od tega, kako se odzivamo na določena dogajanja. Usoda torej ustvarja življenje glede na naše odzive. Ali se na določen dogodek odzovemo z jezo ali s hvaležnostjo? To je tisto, kar oblikuje naš naslednji trenutek.

Ko na določen dogodek reagiramo negativno, s tem privlačimo naslednji "negativni" dogodek. In tako se vrtimo v začaranem krogu.

Mnogi so zataknjeni v tovrstno brezkončno zaporedje slabih dogajanj. Ne dojamejo, da v vsakem trenutku obstaja možnost, da se osvobodijo in spremenijo svoje življenje.

Potrebno se je le drugače odzivati na tisto, kar se dogaja.

Vašo prihodnost oblikujejo vaši odzivi na to, kar se vam dogaja v točno tem trenutku. Tako lahko spremenite svoje življenje, svojo prihodnost, svojo karmo. Potrebna je BUDNOST v vsakem trenutku.

just-listen.ru

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri