Prazna luna (18. december) prinaša spravo s preteklostjo

Še zadnji mlaj ali prazna luna v letu 2017 je nastopila danes zjutraj, v ponedeljek ob 07.30 uri. Vpliv mlaja naj bi najbolj občutili strelci, ribe, device in dvojčki. 

Prazna luna (18. december) prinaša spravo s preteklostjo (foto: profimedia) profimedia
18. 12. 2017

Močna točka z vplivom strelca prinaša velike preobrazbe, ki se odvijajo na intuitivnem nivoju, v opuščanju starega in privlačenju novega. Dobro je razmisliti o tem, kaj želimo opustiti iz življenja, česa se na vsak način oklepamo in kaj je tisto, kar ustvarja tesnobo ter občutek teže v nas.  

Se počutite nemočne? Ni resnica, da so situacije mogočnejše od vas. Resnica je, da niste pripravljeni opustiti nekaj, kar vas boli in izčrpava. Zataknjeni ste v preteklost in ponavljate iste vzorce, zato se življenje ne premakne.

Izguba smisla ter upanja je posledice tega, da se držimo starega in to nas drži na mestu. Mislimo, da ne moremo bolje. Da ne obstaja boljše. Kakšna laž in mučenje samega sebe! Čas je, da to spremenimo in pri tem nam pomaga tokratna prazna luna, ki omogoča spravo s preteklostjo, odpuščanje in opuščanje. Sedaj je pravi čas, da je vprašate, kaj lahko spremenite, da bi se osvobodili okov, ki v vašem življenju povzročajo bolečino in težave? 

Življenje nam vedno pošilja sporočila, vprašanje je le, če jih znamo prebrati. 

Če se v vas pojavi strah, ta nakazuje le to, da v vas obstaja rana iz preteklosti, zaradi katere niste pripravljeni, da se popolnoma odprete sedanjosti ter se tako skrivate pred ljubeznijo. Tvegajte vendar, privoščite si nova izkustva, da najdete zadovoljstvo. V vaše življenje lahko pridejo nove osebe, ki vam bodo pomagale z izkustvom in nasveti. Dovolite si novo in neznano. Postavite si povsem nove cilje in namere, ki naj postanejo resničnost. Odprite se novim možnostim. Takrat postane življene čudovito! 

Prirejeno po: atma. hr, Julijana Oremović

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri