Prazna luna 18. novembra predstavlja točko vrhunca v procesu prerojevanja

Prazna luna, ki nastopi v soboto, 18. novembra v znamenju škorpijona, se nas bo dotaknila na ravneh duš. 

Prazna luna 18. novembra predstavlja točko vrhunca v procesu prerojevanja (foto: profimedia) profimedia
16. 11. 2017

Škorpijon je znak transformacije, smrti in novega rojstva. 

V tem letu izzivov, testov, bolečine, ki nas spodbuja k rasti, smo sedaj pripravljeni, da vstopimo v najgloblje ravni svoje duše in zbudimo svoje potenciale. Da dojamemo, kdo v resnici smo, kaj je namen našega potovanja, kaj moramo postoriti tukaj in zdaj... 

Življenje nam ves čas daje možnosti, da se znebimo balasta, ki ga nosimo, da se ponovno rodimo, da sprejmemo novo... V to nas bo nagovarjala tudi tokratna energija prazne lune. 

Proces prerojevanja se ne zgodi čez noč. Morda lahko opazite nekakšen proces, ki traja pri vas že od maja 2017, ko smo bili pod vplivom polne lune v škorpijonu? Pomislite, kaj se je pričelo odvijati v vas v mesecu maju. Kaj vas je takrat nagovarjalo življenje, da opustite? 

Nove priložnosti imamo na voljo vsak dan. Sonce vsak dan zaide in zjutraj vzide ter nam ponuja nove možnosti, da začnemo znova. Naj bo to vaša tokratna mantra med prazno luno. Odprite se dejstvu, da vam življenje ves čas prinaša nove priložnosti. 

Bodite pozorni, kaj je potrebno sedaj opustiti, kakšno "smrt" in novo rojstvo morate vzpostaviti v sebi. Premislite, na kaj vas življenje že skozi celo leto opozarja, da je sedaj na spisku. 

Pomislite tudi, kako daleč ste že prišli, kako ste v tem času zrastli. Življenje je popotovanje, v katerem se ves čas spreminjamo ter odstranjujemo iz sebe vse, kar je potrebno. Čestitajte si za ves napredek. 

Sedaj je čas, da se, vsak na svoj način, ponovno rodite. Čeprav se vas morda poloti bolečina in obžalovanje, vedite, da morate naprej. To je pot vsakega od nas. 

Leto 2017 je že na splošno leto novih začetkov, ker pa se bliža leto h koncu, so stvari in situacije sedaj še bolj inteznivne, saj nimamo več veliko časa... Stopnjuje se napetost, da bi zares videli in opustili, kar je potrebno. Da lahko stopimo v novo. Življenje nas opominja, da gremo zares globoko v svoje globine in vzpostavimo nove načine razumevanja. 

Prazna luna 18. novembra predstavlja točko vrhunca procesa prerojevanja v tem letu. Izkoristite jo, da se dvignete kot fenkis iz pepela. Da zasijete kot zvezda, v svoji resnični svetlobi.

foreverconscious.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri