Obdobje OVNA in energija bojevnika

Sonce se 20. marca ob 15.33 uri zavihti v znamenje ovna.

Obdobje OVNA in energija bojevnika (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2022

OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU OVNA

Sonce v znamenju ovna je prvi znanilec pomladi in prebujenja, njegova energija je aktivna in energična. Sonce v ovnu prebuja željo po gibanju in pogumnih odločitvah, tudi tistih, ki vsebujejo več tveganja.

Najbolj pomembno vam bo uživati v tem trenutku, brez da bi se spraševali, kakšna je bila preteklost in kakšna bo prihodnost. Z veseljem boste v tem obdobju začeli nekaj novega in težko boste pri miru. Vedeli boste, kaj hočete, in znali poiskati najhitrejšo pot do cilja. Neodvisnost bo na vrhu vaših prioritet.

Neposredni in nezapleteni se boste lažje soočali z raznimi globokimi bremeni in težavami. 

Najbolj boste zadovoljni, če vam bo uspelo v tem obdobju doseči, da se vaše življenje premika naprej aktivno in barvito. Obdarjeni boste z neposredno, ognjeno naravo, zaradi katere boste vedno znali stopiti korak naprej, brez da bi se spraševali, če je to potrebno ali ne. Ta vpliv hrepeni po vznemirjenju in soočenju. Zaradi energije bojevnika se boste dobro znašli v vsaki bitki, tudi v tisti, ki bi se ji običajno raje izognili. Znali boste hitro odpustiti in se vsemu skupaj nasmejati.

Velike ambicije bodo vaša največja želja. Vaš bistri um in sposobnost delovanja brez zadržkov vas vodita k težjim vrhom, ki jih boste s svojim pogumom znali osvojiti. Sonce v ovnu dovaja energijo, ki vas bo pripravila do tega, da najprej naredite korak in šele nato razmišljate o njem.

Usmerjena energija vas bo rešila pred zasanjanostjo. Buden um bo filtriral nebistveno in jasen pogled vam lahko pomaga ustvariti realno sliko na vseh področjih. Več kot običajno boste razmišljali o samoobrambi in neposrednem soočenju. Povečana bo tudi impulzivnost, drugih večkrat ne boste razumeli, zakaj so vendar tako počasni in dolgočasni.

Zaradi pozitivno usmerjene pogumne energije Sonce v ovnu spodbuja, zato je to obdobje pravi čas za začetek novih projektov, saj prihajajo odlične teorije za uresničitev ciljev. 

Iz negativnega vidika obdobje Sonca v ovnu prinaša nemir in nestrpnost. Upirali se boste prilagajanju, denimo čakanje v vrsti bo predstavljalo pravo nočno moro. Ne glede na to, ali imate prav ali ne, boste delovali impulzno, vse boste želeli tukaj in zdaj. 

Opozorila za čas, ko se Sonce nahaja v znamenju ovna:

  • Skušajte delovati umirjeno, kljub temu, da boste v notranjosti večkrat kot ogenj.
  • Ne razjezite se takoj, ko vse skupaj ne bo čisto tako, kot ste si zamislili.
  • Ko začutite, da vas nekaj resnično zanima, skušajte vztrajati do konca.
  • Preden v kočljivi situaciji spregovorite, najprej trikrat razmislite.

Obdobje Sonca v znamenju ovna je pravi čas za:

  • Začetek nečesa novega in vznemirljivega. 
  • Soočenje s tistimi čustvi, ki so vas do sedaj vlekla navzdol.
  • Lahko se lažje znebite starih vzorcev, ki vas vlečejo navzdol. 
  • Odlično boste delovali, če morate prevzeti odgovornost in nekaj ali nekoga voditi.

Skušajte vpliv, ki bo trajal do 20. aprila, izkoristiti v najboljši možni smeri. Dovolite si biti spontani, optimistični, vendar ne preveč nestrpni. Samozavest bo zagotovo povečana, kar pomeni, da boste nekateri izmed vas pravi egoisti, kar vas lahko popolneje do prave rešitve ali cilja. 

Pripravil: Horoskop.si