Prihaja super krvavi lunin mrk

Ste tudi vi zavzdihnili: "pa kakšna luna nas bo spet nosila"? 

Prihaja super krvavi lunin mrk (foto: pixabay) pixabay
20. 1. 2019

V ponedeljek, 21. januarja bo ob 06.13 uri zjutraj nastopil lunin mrk. Ta ne bo običajen, pač pa super krvavi mrk v znamenju leva (naslednji te vrste nas čaka leta 2021). Verjetno boste, vsak na svoj način, občutili njegovo delovanje. 

"Super" luna pravimo luni takrat, ko je najbližje Zemlji. Zato bo tokrat sijala še bolj  kot običajno. A tudi njeni energetski vplivi bodo zato lahko močnejši kot ponavadi. 

Krvava luna pa se pojavi, ko imamo popolni lunin mrk. To ji da rdečkasto barvo, od tod ime krvav. 

Ker gre za popolni lunin mrk, je to najbolj močen in intenziven mrk. 

Znamenje leva pa mu dodaja še svoje mogočne levje značilnosti. 

Gre za zadnji mrk v ciklu, ki se je pričel leta 2017. Zato lahko pride do določenih zaključkov lekcij, na katerih smo delali od začetka leta 2017. 

Doživljamo lahko močne transformacije na najglobljih nivojih svoje duše. 

Na površje lahko priplavajo stare rane in naša draga preteklost. To lahko občutimo kot nujo, da nekaj iz življenja izpustimo. Verjetno bomo v to kar prisiljeni. Spomnimo se lahko že davno pozabljenih dogodkov.

Mrk lahko prinese muhasto, nestabilno in nepredvidljivo energijo, zato se lahko počutimo raztresene, razpršene, izčrpane in neuravnovešene. 

Vsakdo pa vedno dobi tisto, kar v tem trenutku na svoji poti rasti potrebuje. 

Če zapadete v melanholijo ali depresijo, poskušajte pogledati na življenje skozi ljubezen in najti stvari, za katere ste hvaležni. 

Ne glede na to, kaj bo vam bo mrk prinesel, poskušajte biti odprti. Odprite še bolj vaše srce, učite se, pozdravite se, poskušajte razumeti, kaj vas uči življenje v tem trenutku in kako lahko v tem trenutku naredite korak naprej v svojem razvoju. 

Mrk lahko vpliva na družinsko življenje, pa na kreativnost in različna vodstva. To ni čas, da bi pričeli kaj novega. Za pomembne nove začetke (pa tudi zaključke) raje počakajte, da mrk mine. 

Zaradi muhaste energije okoli mrka, je pametno, da v odnosih dvakrat premislite preden spregovorite in ne podležete "trenutku slabosti". 

Ego se bo lahko pod energijo mrka v levu hitro dvignil, zato se potrudite, da ostanete zavestni in se izogibajte konfliktov, kjer se želite dokazati ali komu dopovedati, da imate prav. Ne pozabite, da ima vsakdo svoje dojemanje, da vidi stvari iz svojega zornega kota in nosi svoje bolečine in rane, ki mu oblikujejo dojemanje sveta. 

Morda si lahko pomagate z ustvarjalnostjo, ki je lahko odličen način, da preusmerite svojo silovitost in naredite nekaj kreativnega.  

In še enkrat; vedno ste tam, kjer morate biti. Seveda pot ni vedno lahka, lahko občutite strah in odpor, a nikoli, nikoli ne izgubite zaupanja v življenje oz. v vaš življenski načrt. 

Mrk je lahko zapleten čas, a vendar nas spodbuja, da gremo naprej. 

Srečno! 

foreverconscious.com

Poglejte si še: