Prihaja močen SONČEV MRK + mlaj v Biku

V soboto, 30. aprila, nas čaka poseben kozmični dogodek - sončev mrk in mlaj v Biku.

Prihaja močen SONČEV MRK + mlaj v Biku (foto: profimedia) profimedia
29. 4. 2022

30. aprila bo luna zasenčila sonce, kar bo omogočilo prvi sončev mrk v tem letu. Nastopil bo ob 22:42 uri po našem času, zato ga pri nas ne bomo videli, a to ne pomeni, da ga ne bomo občutili. Sončni mrki se zgodijo na mlaj, in čeprav bo to le delni sončni mrk, bo še vedno izjemno močan in nosi težo številnih mlajev skupaj! 

Mlaji predstavljajo nove začetke, zato bo lahko tudi mrk odpiral nova vrata in okna ter nam zarisal povsem nove poti. A čeprav so mlaji običajno močni trenutki v mesecu za manifestacijsko delo, je pod sončnim mrkom bolje, da samo gremo s tokom in zaupamo v to, kar nam vesolje prinašaMrki aktivirajo našo dušno pogodbo in ponavadi prinesejo usodne dogodke, ki nam pomagajo priti do naslednjega poglavja naše duhovne evolucije.

Mrki nas lahko vedno presenetijo, vendar se je vredno spomniti, da nas vedno postavijo tja, kjer moramo biti, tudi če se nam sprva ne zdi tako! Dejansko lahko pospešijo našo časovnico in prinesejo stvari, ki so tudi sicer bile neizogibne, vendar pospešijo procese. Pod mrkom se lahko stvari zgodijo hitro!

To še posebej velja za ta sončni mrk in mlaj v biku, saj bo tudi planet Uran zelo aktiven. Uran je znan po tem, da prinaša presenečenja in dogodke, za katere se zdi, da se pojavijo kot strela iz jasnega. Njegova energija obljublja nekakšen radikalen premik iz enega stanja v drugo.

Uran je včasih lahko nekoliko šokanten v načinu delovanja, a na koncu je njegov cilj v naše življenje vnesti več svobode. Želi nas osvoboditi vsega, kar nas zadržuje, da bi lahko stopili na bolj resnični in pristnejši kraj. Pod tem aprilskim sončnim mrkom pomislite, katere korake morate narediti, da se osvobodite? 

Uran je tudi planet prebujanja, zato, če se pod tem mrkom pojavi kakšno presenečenje, ga obravnavajte kot nekakšen klic za prebujanje, da ponovno ocenite svojo pot in svoja dejanja. Trenutki prebujanja so lahko boleči, a če si dovolimo razcvet, namesto da se umaknemo nazaj, nas lahko to pripelje do čudovitih krajev.

Jupiter in Venera bosta prav tako pod tem aprilskim mrkom v popolni poravnavi. Venera je vladarica Bika, zato je njena energija tudi v tem času izjemno močna in bo mrku dala veliko mehkejši izraz. Ko sta Jupiter in Venera v tem času v harmoniji, se zdi, da ne glede na to, kaj prinese mrk, bo verjetno obstajala določena lahkotnost med vsemi spremembami.

In če obstaja nekaj, za kar se že dolgo trudite, bo ta mrk morda le prinesel nagrado vašega trdega dela!

V času mrka je najbolje, da ne počnemo nič. To je čas zaustavljanja in odmora. Zato ne silite v stvari na silo oz. ne izsiljujte česarkoli ali kogarkoli. Zaupajte v procese in nove priložnosti bodo kmalu prišle. 

Čeprav sončni mrki ne zahtevajo, da si zastavimo cilje ali zahtevamo karkoli od vesolja, so pravi čas, da svoje zavedanje približamo svojemu srcu in si zagotovimo, da smo odprti za sprejemanje. 

Bik pa je znamenje, ki je povezano z lastno vrednostjo, zato bodite pozorni na to, kako dojemate svojo vrednost. Pa tudi na vse znane ali skrite občutke nevrednosti. Več ljubezni do sebe je "protistrup", kadar se pojavijo občutki, da niste dovolj dobri.

Vaša afirmacija za sončni mrk in mlaj v Biku je lahko: "Iščem priložnost v vsem, kar se mi zgodi. Vreden/vredna sem prejemati obilje, ljubezen in vse, kar je v skladu z mojo najvišjo usodo."

Prirejeno po: foreverconscious.com