Prihaja najbolj svetla SUPER POLNA LUNA tega leta (v tehtnici)

V sredo, 8. aprila zgodaj zjutraj, ob 04.35, se bo luna napolnila v znamenju tehtnice. 

Prihaja najbolj svetla SUPER POLNA LUNA tega leta (v tehtnici) (foto: pixabay) pixabay
7. 4. 2020

Če bi obstajala mantra za tokratno polno luno, bi se glasila: "V tem smo vsi skupaj."

Tokrat nas bo naprošala, da razmišljamo o tem, kako se lahko med seboj spodbujamo, namesto da nas trenutne spremembe in situacije na karšenkoli način vlečejo k tlom. 

To bo najbolj svetla in največja super polna luna tega leta. Zato ima tudi močno sporočilo. BODI NA VOLJO DRUGIM. Postavi se v čevlje nekoga drugega. Podpiraj, spodbujaj, pomagaj, razveseli nekoga... 

Četudi se počutimo osamljene, izolirane, nesigurne... Smo v tem vsi skupaj in edini način, da gremo uspešno čez trenutne preizkušnje, je SKUPAJ. Kot eno. 

Vse naše kolektivne misli, akcije, vibracije tvorijo realnost, v kateri živimo. Že od nekdaj smo v tem zemeljskem "kotlu" skupaj, vendar šele sedaj to univerzalno resnico zares spoznavamo v polnosti, ter predvsem odkrivamo njeno veliko moč. 

Kljub temu, da se sami morda počutite tesnobno glede trenutne situacije, pomislite, kako bi lahko v tem trenutku podprli druge. 

Za trenutek poskusite pozabiti svoje težave in poglejte, kaj lahko ponudite svetu. Nekomu bližnjemu. Drugim. Družbi. Planetu. 

Morda je to samo lepa misel, morda klic, morda donacija, sočutno dejanje, morda nekomu pošljete pismo po pošti, napišete pesem, zaigrate na balkonu... Nobeno dejanje ni premajhno in neopazno.

Od nas je odvisno, kakšno novo realnost bomo sedaj ustvarili. Si res želimo nadaljevati po starem? Ali želimo dvigniti svojo vibracijo in ustvariti nekaj novega, boljšega? Vzpostaviti nove poglede na svet, nase in na svoje bližnje? 

Naša vibracija se poveča, ko smo hvaležni, ko sprejemamo in imamo radi sebe ter svojo pot. Ko odložimo svoj ego in si samo dovolimo biti. 

Kot duše smo se odločili, da bomo na Zemlji v tem zanimivem času. Kljub temu, da je ogromno rušilnosti, bolečine, trpljenja ter neumnosti okoli nas, se ustvarja novi svet. Nova realnost. 

Polna luna v tehtnici bo na osebnem nivoju poudarila občutke samo-ljubezni ter naše odnose. Če so na teh področjih šibkosti ali težave, jih lahko sedaj ta svetla luna obsije in poudari. Vse to z namenom, da se šibkosti podzravijo. 

Če potrebujete podporo, naj vam ne bo težko povprašati zanjo; morda potrebujete partnerja, prijatelja, sorodnika, profesionalno pomoč ali pomoč vaših vodnikov in prednikov.

Ta polna luna lahko okrepi naše trenutno čustveno stanje oz. naša čustva da na potenco. To nam lahko nadvse pomaga, da prepoznamo svoje trenutno stanje in težave ter jih rešimo, lahko pa postane tudi neobvladljivo in neznosno. 

Bodite nežni s seboj. Bodite nežni z drugimi. 

To je čas za prakticiranje sočutja, da se spomnemo, da imamo vsi svoje bolečine, da vsak trpi na svoj način in vsak išče svoj način, da se iz tega izvleče. Vse je lažje, če imamo pomoč. Vse je lažje, če smo do sebe nežni in ljubeči.

Nežna in ljubeča prijaznost nam bo v tem času pomagala, da se prbijemo skozi te močne lunine vibracije. Bodimo skrbni drug do drugega.

Polne lune imajo moč, da povlečejo iz nas različne reči. Lahko se očistimo čustvene navlake, lahko pa tudi zapademo v bolečino in jo potenicramo, če je ne znamo povsem izpustiti. 

Pijte čim več tekočine, se gibajte, meditirajte, bodite kreativni, komunikativni s svojimi bližnjimi... Privoščite si, kar najbolj potrebujete, da vam bo lažje. 

Sigurno se boste soočali s kakšnimi (morda težjimi) preizkušnjami, vendar tudi tokrat ne pozabite, da niste sami v tem. 

Naj vam bo v uteho, da bo tudi tega kmalu konec. Vse je začasno. In brez dvoma v tem času izjemno rastete, se razvijate, če si to le dovolite, in planet se razvija z vami. 

Povezeto po: foreverconscious.com

Poglejte si še: