Prihaja najbolj ugoden mlaj tega leta

V ponedeljek, 4. februarja, nas ob 22:04 uri čaka mlaj v znamenju vodnarja. 

Prihaja najbolj ugoden mlaj tega leta (foto: pixabay) pixabay
1. 2. 2019

Po intenzivnem krvavem luninem mrku v januarju, nam februarski mlaj prinaša olajšanje. Omehčal in oblažil bo naše bolečine, ki smo jih čutili v zadnjem času. 

Nekateri astrologi trdijo, da bo tokratni mlaj "najboljši" v tem letu, saj prinaša optimistične vibracije in nam po pomagal pri koraku v novo. 

V januarju smo še hodili po mostu med starim in novim. Čistili smo preteklost in postavljali "nove opeke" za prihodnost. Morda smo bili v tem času zmedeni, kam iti in kaj storiti, da bo naše življenje teklo bolje. Mlaj nam lahko sedaj razjasni, kje je ta prava pot. 

To je idealni čas za nove namere, načrte, cilje, projekte in predvsem za dejanske akcije. 

Vodnarjeva energija nas bo spodbujala, da izboljšamo svoje življenje in se povzpnemo za stopničko višje v svojem razvoju. Nič več igranja, da smo majhni in nebogljeni, morda celo žrtve... To je čas, da se dvignemo in uporabimo svojo notranjo moč. To je čas, da zavihamo rokave, odpremo svoje srce in um kolikor lahko ter bolje poskrbimo zase. Nihčer drug ne more izboljšati našega življenja namesto nas. Stopimo sedaj iz svoje sence in prenehajmo s slabimi navadami, s ponavljanjem vedno znova istih vzorcev in prepričanj, v katere smo zakoreninjeni. Pričnimo z več ljubezni do sebe. Ne krivimo se, ne smilimo se samemu sebu. Sprejmimo sebe in druge, takšne kot so. Dovolj je bilo kroženja v rušilnih navadah in mislih. V januarju je bilo to morda še nekako tolerirano, v februarju pa je čas, da gremo naprej. 

Ne pozabimo, da nas vesolja posluša. Povejmo mu, kaj si želimo? Kaj si želi naša duša? 

Imamo moč, da manifestiramo obilje in ustvarimo čudovite trenutke v zemeljski dimenziji, a vse se prične v naših mislih. Prične se s poslušanjem lastne duše, z rastjo, z izražanjem sebe...

Pod vplivom tokratne energije mlaja, stojmo zravnano pokonci in bodimo ponosni nase. Da bi zares živeli, pa se je potrebno naučiti tudi dajanja drugim. Dajajte drugim bitjem ljubezen in pozornost. Dobili boste dvakrat povrnjeno. 

Povezujte se s kozmosom, z virom ali izvorom in odkrivajte resnico.

Prirejeno po: foreverconscious.com

Poglejte si še: