Prihaja LUNIN MRK, ki ima 10x večji vpliv kot polna luna

Konec tedna prihaja polna luna in hkrati lunin mrk v znamenju strelca, ki nas bo vodil, da se postavimo zase in si povrnemo svojo moč. 

Prihaja LUNIN MRK, ki ima 10x večji vpliv kot polna luna (foto: pixabay) pixabay
2. 6. 2020

Prvi v nizu treh mrkov, ki prihajajo v naslednjih tednih (21. 6. sončev mrk, 5. 7. lunin mrk), bo pričel nakazovati na povsem novo pot. Pot, ki je povsem drugačna od vsega poznanega dosedaj. Lunin mrk ima moč, da "počisti" našo pot in pospeši potovanje naše duše. 

Lunin mrk vpliva kot okrepljena polna luna, ki prinaša premike, spremembe in preboje. Mrk naj bi imel kar 10x večji potencial oz. vpliv kot polna luna.

Tokratni lunin mrk v strelcu nastopi v petek, 5. junija ob 21:26 uri. 

V tem času so pogosti raznorazni zaključki. Poklicani smo, da opustimo nekaj, kar nam ne služi več in nas potihem uničuje. 

Morda smo mislili, da gremo po določeni začrtani poti, potem pa pride mrk in nam razkrije povsem drugo pot. 

Ker se bo mrk nahajal v znamenju strelca, se zlahka znajdemo v situacijah, ko bodo iz nas bruhale vse možne misli, prepričanja, ideje... Skratka, mrk nas pripravlja na novo pot. 

Pod njegovim vplivom bo zelo aktiven tudi planet Mars. Mars je bojevnik, zato je to tudi čas, ko je potrebno zares najti svojega notranjega bojevnika, notranji ogenj ali notranjo moč, ki mora zasijati. 

Čustva so lahko v tem času še posebej silovita, a potrebno se je predvsem naučiti poslušati sebe. Prisluhniti tudi jezi in frustracijam, da bi prišli do modrosti. 

Če dovolimo čustvom, da se izrazijo, lahko doživimo preboj. Če si dovolimo začutiti jezo ali intenzivnost čustev, bomo morda uspeli tudi najti resnico, ki bdi pod površino. 

Vsi glasovi v nas si zaslužijo biti slišani. Včasih se tako trudimo, da bi utišali krivdo, sram in jezo. A moč se nahaja tudi v tem, da se znamo ustaviti in prisluhniti, kaj nam čustva sporočajo. Če negativna čustva zanikamo in jih ignoriramo oz. jim ne pustimo, da se izrazijo, jih nikoli ne bomo zares razumeli. 

To ne pomeni, da si želimo večno sedeti v jezi ali negativnih mislih, a prav tako jih ne smemo porivati stran. Potrebno jim je prisluhniti in spoznati, kaj v resnici pomenijo. 

Objemimo vsako čustvo, poiščimo njegovo vrednost in kaj nam ponuja

Ko jim ZARES prisluhemo, ko si vzamemo čas, da iskreno pogledamo v svoja čustva, lahko ujamemo sporočila, ki jih sicer spregledamo. 

Naučimo se stvari o sebi, odpremo se novim resnicam. Ne uči nas samo ljubezen in svetloba, ampak tudi bolečina, jeza, ljubosumje, užaljenost... Ta čustva so neprijetna in nihče se jih v resnici ne želi, a so del človeške izkušnje. In ni prav, da jih odganjamo stran. Potrebno je, da najdemo bisere modrosti v njih ter jih nato spustimo. A ne gre prehitevati. Ne moremo samo spustiti negativnih čustev, ker so neprijetna, brez da bi prej razumeli njihov pomen. 

Prvo moramo obsedeti z njimi, se z njimi spoprijateljiti in si dovoliti rast iz njih. 

Kaj vas požene v nemir, tesnobo, jezo in norost? V tem odgovoru se skriva vaša moč. 

Je razlog za jezo morda, ko se vam zdi, da vaša čustva niso upoštevana? Takšne ugotovitve vam lahko pomagajo, kam usmeriti svojo pozornost. 

Junijski mrk lahko močno vpliva in zamaje naše odnose, saj je v tem času aktivna tudi retrogradna Venera. 

Če ste imeli dvome ali pomisleke glede določenega odnosa, bo prav čas mrka morda prinesel odgovore. 

Če imate kakšna vprašanja, ste zmedeni, podajte namero v času mrka, da vam pokaže pot. Naj vas mrk ponese na najvišjo pot vaše duše. 

Sedaj smo morda zmedeni in kaotični, a ob koncu niza vseh treh mrkov se lahko prerodimo, dosežemo večjo jasnino in bolj močen občutek našega poslanstva ter se bolj povežemo s svojo osebno močjo. 

Naj se zgodi, kar se mora, da bi zasijali z večjo svetlobo... 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: