POLNA LUNA v ovnu: Čas, ko lahko prekinemo karmatične cikle

V četrtek, 1. oktobra ob 23:05 uri, nastopi polna luna v znamenju ovna. Poglejmo si, kaj nas čaka v tem tednu. 

POLNA LUNA v ovnu: Čas, ko lahko prekinemo karmatične cikle (foto: pixabay) pixabay
29. 9. 2020

V mesecu oktrobru bomo imeli kar dve polni luni (druga nastopi 31. oktobra v znamenju bika). 

Dve polni luni v enem mescu kažeta na potencirano očiščevanje in osvobajanje. Smo tudi tik pred sezono mrkov, ki prihaja novembra. Naši senčni deli prihajajo na površje, da bi se spremenili v svetlobo. V tem obdobju se zdi, da ne očiščujemo le sebe - pač pa svojo celotno preteklo generacijo (in s tem tudi prihodno). 

Polna luna bo tokrat v znamenju ovna, ki mu vlada planet Mars, kar bo še dodatno aktiviralo trenutno retrogradni Mars v ovnu. 

Leto 2020 je že prineslo na plano ogromno napetosti in intenzivnih čustev na vseh nivojih - polna luna pa lahko to še dodatno okrepi. 

Ovnova polna luna lahko povzroči dramo - vendar se zavedajmo, da če se zapademo v dramo, je to slabo tako za naš um kot naše telo. 

Poskusimo jo zaobiti in si zapomniti, da nas drama pogosto le odvrača od soočenja z resničnimi težavami in resnico. Ni konstruktivna, zato z nekaj zavedanja pojdemo mimo nje in poiščimo izvore težav brez sodelovanja v drami. 

Poleg omenjene dramatične energije, pa bo prisotna tudi močna zdravilna energija, na katero dajmo več pozornosti.

Ko se prebujamo in širimo svoje zavedanje, smo vedno bolj sposobni svoje rane spremeniti v vire moči, modrosti in sočutja. 

Spoznamo, da se prav vse zgodi v naše najvišje dobro. Tudi tragedije imajo za seboj širšo sliko. 

Tako tekom te polne lune, kot tudi v prihajajoči sezoni mrkov, bo zelo pomembno, da držimo svojo vibracijo čim višje. 

To je čas, ko lahko prekinemo določene karmatične cikle, ki jih venomer ponavljamo. A tik preden nam uspe prekiniti staro karmo, takrat je običajno v življenju prisoten največji kaos in brezup. Nevihta je najbolj huda tik preden mine. Imejte to v mislih v teh časih.

Bodimo tudi prisotni v vibraciji skupnosti in se ne ločimo na perspektivo "jaz proti njim". Izjemno moč imamo, če stopimo skupaj. Človeštvo je najbolj mogočno, ko se združi.  

In vaša duša se je odločila, da bo na Zemlji v tem zanimivem in noro intenzivnem času.

Naša duša, um in telo skupaj s planetom stopa na višjo raven zavedanja.

Svetloba je na horizontu, čeprav boste pod vplivom polne lune razdražljivi, nemirni ali se počutili zadušljivo. Četudi pride na plano močan val čustev, jih spustite, da se očistijo - saj si to želite. 

Oven je prav tako bojevnik, ki se nikoli ne preda, uporabite njegovo moč, da samozavestno jadrate na valovih življenja. Naj zagori ogenj v srcih, ki nam bo dal moč, da lahko stopimo za stopničko višje. 

In nikar ne dovolite, da zapadete v dramo, konflikte in stare zgodbe preteklosti, ki ste jih že tolikokrat prežvečili. 

Bodite povezani s svetlobo, z Zemljo ter s svojo dušo. 

vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: