Prihodnost je mogoče spremeniti, saj ne živimo samo v eni realnosti

Usoda človeka, katero vidi vedeževalka in svetovalka Lejla Meden, je odvisna od posameznika ter v kateri realnosti se ta nahaja. Veliko število strank se obrača nanjo ravno v času pred novim letom. Novo leto, nove zaobljube, novi plani. Ker je najlažje vse to narediti s čisto energijo.

25. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Duhovno vodstvo, bog, vesolje - je kot nekakšen megalomanski računalnik, ki glede na pretekle misli, besede in dejanja nenehno izračunava in preračunava prihodnost ter usodo posameznikov. V trenutne izračune imajo vpogled ljudje s posebnimi sposobnostmi - jasnovidci oziroma vedeževalci.

Lejla Meden iz Brezovice pri Ljubljani napoveduje prihodnost tako, da se poveže s stranko preko njene energije. Bolj kot se stranka sprosti in odpre, več informacij lahko izve. Če je stranka v strahu ali krču, prične s ciganskimi kartami in ko se ta odpre, nadaljuje le preko strankine energije. S starim poganskim običajem - z vlivanjem svinca v vodo, Lejla čisti vse strahove, nespečnosti, uroke in blokade v človeku. Skratka, čisti negativno energijo, ki jo vsak človek nosi v sebi, če jo seveda ne čisti sproti. To je še posebej pomembno v času prehoda v novo leto.

Iz svinčenih figuric, ki nastanejo, ko na ognju staljene koščke svinca potopi v mrzlo vodo, dobi vpogled v človekovo preteklost, sedanjost in prihodnost. Na osnovi tega osvetli njegove trenutne možnosti v življenju.

Vlivanje svinca oz. svinčena figura. 031/847 607 ali 090 44 80, Facebook: Svetovanje Lejla

SLABO JE MOČ SPREMENITI

»Stranki vedno povem vse, kar vidim, nič ne tajim in stvari ne olepšujem. Verjamem, da so tisti, ki pridejo k meni, pripravljeni, da od mene slišijo tako dobro kot slabo. Najprej naredim uvod, da se najine energije povežejo in da se človek odpre, ni v krču in prežene strah. Ko se moj kanal za dotičnega odpre, lahko začnem. Vedno začnem s napovedjo preteklosti, kar je stranka že preživela in to tudi ve. Potem ji povem, zakaj je prišla k meni oz. kaj je njen problem (izziv). Nadaljujem s sedanjostjo in prihodnostjo,« razlaga svoje delo.

Lejla Meden ima poleg napovedovanja prihodnosti tudi svetovanje za osebnostno rast. Strankam pomaga najti izhod, kako iz trenutne situacije, seveda za njihovo najvišje dobro. »S takim načinom dela vsak človek pri meni prek pogovora dobi tudi duševno hrano. Vsak od nas se enkrat ali večkrat znajde v slepi ulici in takrat potrebuje nekoga, da mu prisluhne in ga usmeri. Vsak ima sicer vse odgovore že v sebi, a se ne posluša. In k vedeževalcem in svetovalcem se zatekamo zato, ker potrebujemo mnenje tretje, nevpletene osebe. V bistvu pa imamo vse odgovore že v sebi, potrebujemo le potrditev,« pravi vedeževalka in svetovalka Lejla Meden. Vsi namreč dobivamo znake, opozorila, navdih prek našega šestega, sedmega in še višjih čutov od vesolja, narave in svoje vesti.

Ljudem, ki za svojo usodo krivijo druge, vselej pove: »Usodo kreiramo sami, pazi, kaj misliš in živi življenje tako, kot da željeno že imaš!«

031/847 607 ali 090 44 80, Facebook: Svetovanje Lejla