2 razloga, zakaj se naše želje ne uresničijo

Zakon privlačnosti navaja, da vesolje vedno usliši naše prošnje in zahteve, saj nam daje točno tisto, kar verjamemo, da je za nas možno.

2 razloga, zakaj se naše želje ne uresničijo (foto: unsplash) unsplash
18. 9. 2018

Sodelovanje z vesoljem za uresničitev želja

Po zakonu privlačnosti velja, da enakovredna misel privlači enakovredno resničnost. Kaj pa je za uresničitev želja priporočljivo vedeti?

Vesolje vedno odgovarja na naše prošnje in nam daje točno tisto, kar smo prosili in predvsem tisto, s čimer smo energetsko usklajeni. Obstajata pa dva razloga, zakaj se naše želje morda ne uresničijo. Če želite biti zavestni ustvarjalec svojega življenja, je priporočljivo, da ste z njimi seznanjeni.

Kdaj se naše želje ne uresničijo?

1. Takrat, ko zaprosimo za uresničitev želja, vendar neprestano govorimo in premišljujemo o nasprotnem izidu.

Namesto, da bi se osredotočili na tisto, kar si iskreno želimo ustvariti v življenju, dvomimo, smo v strahu in premišljujemo o morebitnem nasprotnem izidu. Strah je namreč temnica, kjer se razvijajo negativi. Vesolje pa nam zatorej poda tisto, k čemur smo energetsko bolj osredotočeni ter o čemer več premišljujemo ali pa nezavedno tli v nas. Na primer: Če si nekdo želi obilja, vendar ves čas premišljuje o svojem revnem položaju in dolgovih, potem na energetski ravni zelo močno k sebi privablja takšno stanje. Zakon torej navaja: dobimo tisto, na kar se močneje čustveno in energetsko osredotočimo.

2. Drugi razlog pa je, da nismo jasni v svojih namerah, za kar pošiljamo razdrobljene energije v vesolje in tako tudi v svoje življenje. Meglene in nejasne želje proizvajajo meglene rezultate.

Predstavljamo vam preprosti način, kako lahko svojo željo jasno izrazite in sodelujete z vesoljnimi energijami za uresničitev vaših želja. Izberite si nekaj, kar menite, da lahko uresničite ter si želite izpolniti kot dušni namen v tem življenju. Če ne verjamete, da lahko nekaj dosežete, potem vam verjetno ne bo uspelo, ali pa boste imeli več težav pri izpolnjevanju le-tega.

Vedno obstaja nekaj, kar lahko naredite za uresničitev svojih želja.

Vsak korak je pomemben, ne glede na to, kako majhen se vam ta na prvi pogled zdi. Že z enim korakom ali manjšim namenskim dejanjem ste lahko bližji uresničitvi cilja, sanj in želja, ter na poti izpolnjevanja iskrenega, dušnega poslanstva. 

Na papir napišite vse, kar boste naredili za uresničitev svojih želja, saj ste s tem že na poti k svoji uresničitvi. Potem si izberite del dneva, ko vas nihče ne moti in ste sami, polovico ure na dan, da si preberete svoje želje. Preberite oboje, kaj si želite in kaj morate narediti, da se vaša želja izpolni. Nato zaprite oči in si vizualizirajte, da že imate vse tisto, kar si želite imeti, da ste v svojem življenju hvaležni in resnično srečni.

Če s svojo življenjsko energijo prispevate nekaj za lepši svet, vam bo vesolje zagotovo pomagalo uresničiti celo najbolj neverjetne sanje vašega življenja.

povzeto po conciousreminder

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri