Razvijte svoj šesti čut 3. del

Kako postaviti vprašanje nihalu? Med delom ostanite nevtralni: v vprašanja se ne smete čustveno vpletati, pa naj se ta nanašajo na vas ali na nekoga drugega.

15. 11. 2012

Brez dovoljenja svinčnice se ne mešajte v življenjske zgodbe drugih (v t. i. karmo), na primer z vsiljevanjem odločitev, in nikoli ne kršite zasebnosti, na primer s postavljanjem vprašanj svinčnici, ki jih ta oseba ni zastavila.

S svinčnico morate vedno delati v dobro sebe in drugih, nikakor pa je ne smete izkoriščati ali zlorabljati. Vprašanja postavljajte previdno, saj jih podzavest interpretira dobesedno. Napačen odgovor je lahko v resnici pravilen, če vprašanje ni bilo dobro zastavljeno.

Jasen in pravilen odgovor boste dobili le na dobro opredeljeno vprašanje. Primer pomanjkljivega vprašanja bi bil: "Ali se bom naučila česa novega?" Odgovor bi lahko bil napačen, saj je vprašanje preveč splošno. Toda če vprašate: "Ali se bom na naslednjem Sensa vikendu, ki bo takrat in takrat, naučila česa novega," boste dobili jasen odgovor. Zapomnite si, da pri odgovorih ne smete nikoli preveč hiteti. Če niste prepričani, raje za isto stvar postavite več vprašanj in sklepajte na podlagi več odgovorov. Ko bomo spoznali, da nismo programirali svinčnice, temveč svojo podzavest, in da je svinčnica le vizualni pripomoček za vizualizacijo njenih odgovorov, torej nekakšen kazalnik na merilni napravi, bomo razumeli, da je sploh ne potrebujemo več, in se bomo naučili prisluhniti odgovorom, ki prihajajo iz naših najbolj skritih globin.

Pomembno je, da vsakokrat pred uporabo svinčnice svoj radiestezijski sistem vprašate, ali ga lahko uporabite (navedite, v zvezi s čim). Če je odgovor 'da', nadaljujte, če pa je odgovor 'ne', prenehajte. Dovoljeno je vprašati, zakaj je odgovor negativen. Zatem se osvobodite sugestij in avtosugestij, saj bi bili v nasprotnem primeru odgovori lahko takšni, kot si jih želimo, ne pa resnični.

Z nihalom je treba vedno delati z ljubeznijo v srcu ter za dobro sebe in drugih, pri tem pa naj informacije svobodno potujejo skozi vas. V vsakdanjem življenju nihalo lahko uporabimo tudi pri izbiri živil, naravnih pripravkov in kozmetičnih izdelkov. Z uporabo svinčnice bomo lahko ugotovili, ali so dobri za nas. Na primer: Ali je to kuhano korenje koristno za moje telo? Ali je bila ta zelena solata utrgana več kot 24 ur nazaj? Ali si lahko zobe brez skrbi umijem s to zobno pasto, čeprav ji je potekel rok trajanja? Ali bo ta naravni pripravek ublažil moje tegobe? Kateri izmed teh čajev bo najboljši zame? (Čaje zložite v obliki pahljače).

Enako lahko analizirate svoj dom in morebitna škodljiva sevanja: Ali so v tem prostoru sevanja, ki škodujejo meni in/ali mojim domačim? Prosim, če mi pokažeš škodljivo sevanje/tok škodljivega sevanja. Če je to možno, z mesta, kjer je škodljivo sevanje, posteljo, delovno mizo in podobno premaknite na predel pozitivnega sevanja. Da bi bili pred preureditvijo doma prepričani, da ste škodljiva sevanja pravilno odčitali, za pomoč lahko poprosite izkušenega radiestezista.

Po delu s svinčnico se nakopičenega škodljivega sevanja znebite tako, da

eno roko držite pod počasnim curkom hladne vode in spremljate premikanje svinčnice, ki jo držite z drugo roko: svinčnica se premika, dokler traja postopek praznjenja, potem se ustavi. Pri uporabi te metode, ki vam bo pomagala do nekaterih sicer nedostopnih odgovorov, ki lahko pomagajo vam in vašim najbližjim, bodite čim bolj radovedni.

Željka Ciganović

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri