Rdeči noski vabijo na avdicijo!

Rdeči noski razpisujejo avdicijo za klovne zdravnike, ki bo potekala 22. maja in 24. maja. Na avdiciji bodo sprejeli do tri nove klovne zdravnike.

4. 5. 2011

Klovni zdravniki so za delo v bolnišnici usposobljeni umetniki, njihov namen pa je s pomočjo humorja obujati življenjski pogum.

Delujejo že osmo leto in redno obiskujejo otroke v Pediatrični kliniki v Ljubljani, na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor, na otroških oddelkih SB Celje, SB Jesenice, SB Novo mesto, SB Trbovlje, SB Šempeter pri Novi Gorici in na oddelku za rehabilitacijo otrok v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu RS – Soča.

Vsako pomlad in jesen obiščejo tudi otroke v tistih bolnišnicah, ki jih še ne obiskujejo redno, tem obiskom pa dodajo tudi obiske v centrih za usposabljanje, delo in varstvo, varstveno delovnih centrih, zavodih za invalidno mladino in domovih za starejše.

Vabilo na avdicijo!

Rdeči noski vabijo na avdicijo za nove klovne zdravnike, ki bo 22. in 24. maja.

Potekala bo oba dneva (dva kroga) – od tega bodo prvi krog namenili temu, da se kandidati čim bolje predstavijo - pripraviti bo potrebno kratko točko, kjer boste prikazali vaše veščine/spretnosti, sposobnost improvizacije. Tokrat usmerjeno iščejo kolege s posluhom, ki po možnosti obvladajo glasbeni inštrument.

Drugi krog bo potekal v obliki delavnice za klovne.

Rdeči noski – klovni zdravniki bodo sprejetim na avdiciji nudili strokovno usposabljanje v Ljubljani in na Dunaju, po usposabljanju pa redno honorirano delo.

Pogoji za prijavo na avdicijo so:

  • izkušenost v nastopih pred občinstvom,
  • socialna zmožnost,
  • odpornost in čustvena zrelost,
  • starost nad 25 let,
  • pripravljenost za delo v timu,
  • želja po stalnem strokovnem usposabljanju,
  • zmožnost dela tako v dopoldanskih, kot v popoldanskih urah
  • ter vozniški izpit in lasten prevoz.


Vse zainteresiran naprošajo tudi, da jim pošljete prijavo na avdicijo do vključno 11. maja 2011 na naslov nasmeh@rdecinoski.org. Vsebuje naj vaše osnovne podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefonsko številko na kateri ste dosegljivi), življenjepis (z navedbo pridobljenih znanj in izkušenj z nastopanjem), ter utemeljitev zakaj vas delo klovna zdravnika zanima.

Po pregledu prijav bodo izbrane obvestili o uri, mestu in poteku avdicije po elektronski pošti 16. maja 2011.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri