Rumi: ”Ni vam treba iskati ljubezni, ampak rušiti zidove, ki ste jih zgradili okrog nje.”

Ljubezni ne moremo dajati, če je ne odkrijemo v sebi. Nemogoče. Tako kot tudi denarja ne moremo dajati, če ga nimamo. Ne gre.

Rumi: ”Ni vam treba iskati ljubezni, ampak rušiti zidove, ki ste jih zgradili okrog nje.” (foto: unsplash) unsplash
12. 2. 2019

Kakor pravi tudi Rumi: ”Ni vam treba iskati ljubezni, ampak rušiti zidove, ki ste jih zgradili okrog nje.”

Počistiti moramo kamenje, zidake in veje, ki smo jih postavili okrog ljubezni v nas tekom življenja in neprijetnih izkušenj. Prekrili smo Božansko silo znotraj nas in si ustvarili iluzijo, da je potrebno ljubezen iskati nekje zunaj. In tako jo iščemo in smo večno nepotešeni.

Ko iščemo ljubezen, iščemo tisto neizrečeno, neprebujeno v sebi. Kaj pa, če bi v teh dneh, ko nekateri praznujejo romantično ljubezen, to ljubezen poiskali v sebi?

Potrebna nam je ljubezen. In to v prvi vrsti ljubezen do sebe, ki se lahko nato razširi na ljubezen do drugih in ljubezen do vsega, kar je.

Prej kot bomo sebe sprejeli kot stvarjenje ljubezni in delovali iz ljubezni, prej se bo tudi naša okolica pričela spreminjati in delovala na enak način, brez strahu, ki vlada danes.

Nekoč, nekdaj… bomo imeli dovolj moči, da se vsi skupaj dvignemo na raven ljubezni, ki nas potrpežljivo čaka…

Bodite prvi v vaši okolici, ki bodo začeli sijati z brezpogojno ljubeznijo, v vsakem trenutku življenja. To je osvobajajoč način življenja, naši zanamci pa nam bodo zanj še kako hvaležni.

Vesel dan ljubezni vsak dan!

Po predlogi: atma.hr

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri