Rezanje energetskih vezi iz preteklosti, 2. del

V prejšnjem članku smo se seznanili, kaj je rezanje energetskih vezi iz preteklosti in zakaj je dobro. Tokrat pa vam podajam preizkušeno tehniko, ki jo uporablja Uchu, in s katero ima pozitivne izkušnje že veliko ljudi.

3. 4. 2014

Kako opraviti postopek prekinitve energetskih vezi iz preteklosti, ki nam ne služijo več?

Lahko sami pred tem izberete osebo, s katero bi želeli opraviti ta postopek, lahko pa prepustite izbiro svojemu višjemu jazu in bo on pripeljal pravo osebo v krog (opisano spodaj).

Udobno se namestite v prostoru, kjer vas nihče ne bo motil. Sprostite se. Uporabite lahko katerokoli tehniko relaksacije ali meditacije, ki vam ustreza. Kot predlog: udobno nameščeni zaprete oči in si predstavljate, da ste nekje v naravi, poslušate zvoke narave, ptičje petje, sprostite telo in pogledate v nebo. Nebo je jasno, sinje modro in na njem je en sam bel oblak. Gledate oblak, ki začne počasi drseti stran in se manjšati. Bolj ko se oblak manjša, bolj sproščeni ste. Če pridejo misli, se ne borite z njimi, samo sprejmete jih in pustite, da gredo mimo. Ko oblak izgine za obzorjem, ste popolnoma sproščeni.

Tehnika osmice

Predstavljate si, da ste na lepem mestu nekje v naravi - v parku, gozdu, ob jezeru... Usedete se na klop in pokličete svoj višji jaz. Ni važno, če še ne poznate svojega višjega jaza. On ve, kaj delate, in bo tam z vami. Vaš višji jaz pride in se usede na klop zraven vas. Lahko si ga predstavljate, kakorkoli vam ustreza: kot osebo, svetlobo, kroglo svetlobe ali samo kot občutek varnosti.

Prosite ga, naj na tla nariše krog s premerom približno 1 metra. On to stori. Krog je lahko iz svetlobe, iz kamnov, iz ognja, kakor vam ljubo. Nato ga zaprosite, naj na tla nariše še en krog, ki se dotika tega, tako da skupaj tvorita osmico. Stopite v prvi krog in prosite svoj višji jaz, naj v drugi krog pripelje osebo, s katero želite prerezati nerabne energetske niti, ki vaju še vežejo, ji povrniti njeno energijo, ki je v vas, in si od nje povrniti svojo osebno energijo, ki je še v njej.

Oseba, s katero režete vezi, pride v drugi krog, lahko hodi, lahko se samo pojavi notri. Bolj podrobno in živo kot si lahko vse predstavljate, bolj učinkovito bo! Zdaj stojita skupaj v osmici, vsak v svojem krogu. Poglejte to osebo. Vzemite si čas, da začutite vezi, ki so še vedno med vama, vizualizirajte jih. Zagledali jih boste: lahko kot vrvi, ki tečejo med vama, lahko kot kovinske vezi, lahko kot svetlobne niti, odvisno od povezave. Zdaj vidite vse vezi, ki vaju še vežejo, začutite, kako sta še vedno povezana.

Višji jaz vam prinese skrinjico in vam jo pusti pri nogah. To je skrinjica z orodji. Notri so vsa orodja, ki jih potrebujete. Odprete skrinjico in ven vzamete ustrezno orodje za rezanje niti: če so vrvi, vzamete škarje, če so kovinske, orodje za rezanje kovine itd. Nato počasi začnete rezati energetske vezi pri sebi, pri svojem telesu, eno po eno. To vam pomaga izostriti namen.

Ko ste porezali vse niti pri svojem telesu, stopite do druge osebe in začnete rezati niti še pri njenem telesu. Vidite, kako te niti padajo na tla. Če začutite, da so kake vezi med vama, ki jih ne želite prekiniti in bi jih radi še obdržali, jih lahko obdržite. Pomembno je razumeti, da ne režemo samo slabih stvari, slabih izkušenj, ampak je dobro to narediti tudi s tistimi energetskimi vezmi, na katere smo navezani, jih označujemo kot lepe. To ne pomeni konca razmerja ali da boste izgubili to osebo! Ravno nasprotno, ta postopek zelo izboljša odnose med ljudmi, ker ne nosijo več bremen in energije drug drugega.

Zdaj ste porezali vse niti med vama. Preverite svoje telo: ali so na mestih, kjer ste odrezali vezi, kake rane? Če so, si predstavljajte, da imate v dlani kroglo svetlobe. S to kroglo se dotaknete ranjenih mest in v trenutku so ozdravljena. Nato kot akt sočutja preverite še drugo osebo in, če ima kake rane, enako pozdravite tudi njo.

Zahvala in sončna preobrazba

Zdaj se zahvalite tej osebi, da je prišla. Zahvalite se ji za vse medsebojne izkušnje, ker zdaj razumete, da so bile potrebne za vašo rast.  Zahvalite se še višjemu jazu, da jo je pripeljal, in spustite to osebo, da odide. Ostanete sami. Na tleh ležijo odrezane vezi. Poberete jih s tal, vse, in jih sežgete v Soncu. Lahko si zamislite Sonce zraven vas, do njega lahko stegnete roko ali jo raztegnete kot elastiko in vržete vse vezi notri. Sonce, ogenj, je transformativna sila. Popolnoma bo izbrisala in preobrazila stare vezi. Energija, ki je vaša in je bila do sedaj pri drugi osebi, se vam bo avtomatično povrnila, ravno tako energija druge osebe, ki je bila v vas, njej.

Nato s tal poberete vsa orodja in skrinjico in tudi to zažgete v Soncu.

Vaš višji jaz zdaj izbriše krog, kjer je stala druga oseba in stojite sami v svojem krogu osmice. Stopite ven, se usedete na klopco, kjer ste začeli postopek, in prosite svoj višji jaz, naj izbriše še vaš krog. On to stori. Nobene sledi tega, kar ste počeli, ni več.

Zahvalite se višjemu jazu za vse, on odide, nato vstanete in odidete še vi. Lažji ste in olajšani. Ta kraj je zdaj vaš kraj moči in po potrebi se lahko vračate vanj, kadarkoli želite.

Zelo verjetno je, da boste hitro vedeli, da se drugače počutite in boste prejeli povratno informacijo od te osebe, če imate še možnost stika. Na nek način boste prejeli dokaz, da je tehnika delovala in je to začutila tudi druga oseba, čeprav ne ve natančno, kaj čuti. Um vam bo govoril, da ste si samo domišljali, da domišljija ne učinkuje, zato vedite, da so se na energijskem nivoju stvari za vas res zgodile in so delovale na vaš sistem. In vedite, da je domišljija eno najmočnejših orodij, kar jih ima človek!

Naj vam za konec položim na srce še to, da nič ne zdravi tako blagodejno in celostno kot odpuščanje.

Naj vam tehnika dobro služi!

Tadeja

www.arianasyard.com

www.nagual-uchu.com