Močne sončne nevihte: Sedaj je PRITISK na MAKSIMUMU

Zapis smo našli na Facebook strani Utočište - Sanctuary in se nam je zdel vreden objave, morda najdete kakšno informacijo zase. 

Močne sončne nevihte: Sedaj je PRITISK na MAKSIMUMU (foto: profimedia) profimedia
8. 11. 2021

Tako so zapisali: 

Ta teden so zaznamovale ekstremne geomagnetne nevihte, ki so jih spremljali močni sončni vetrovi in plameni. Solarni veter je bil moči 600, ki sicer meri med 250 do 300. Vzporedno s tem se še zaostrujejo situacije na globalnem nivoju, maksimalno se krepijo pritiski na celotno človeštvo in vse to skupaj vpliva na vsakega posameznika. Prav sedaj naj bi bili v najtežjem obdobju. Prav sedaj je vse na maksimumu. Imejmo to v mislih, da si lažje razložimo nenadne in nenavadne dogodke v svojem življenju, pa tudi številne fizične in nefizične simptome, ki jih čutimo.

Imamo torej pritisk od zgoraj in od spodaj. Vse to nas žene, da poskušamo razumeti situacijo, v kateri smo. Mnogi sedaj urgentno iščejo rešitve za svoje življenjske težave. A brez tega pritiska ne bi začeli kopati globlje vase, ne bi se začeli spraševati, kaj se v resnici dogaja v zakulisju, saj opazimo toliko nelogičnosti in neumnosti, da začnemo iskati druge odgovore sami.

Imamo torej omenjene geomagnetne nevihte, sončne vetrove, in tudi konkretne dogodke v naših državah in na planetu, vse to skupaj povzroča premik na višjo zavest. Še pomembneje pa je, da se sedaj ljudje »streznijo« in končno prebudijo.

Ob vseh stiskah, ki jih imamo sedaj v svojem okolju, v družini, v službi, lahko tudi vedno bolj čutimo posledice teh močnih energij na naša telesa. Nekateri izmed simptomov so povečana živčnost, anksioznost, tesnoba, nenadni izpadi jeze, slabost, potreba po bruhanju. Mnogi poročajo o preveliki utrujenosti, "zamegljenih možganih" (zmedenost, kar naenkrat ne vemo, v katero smer bi šli), nato pa o veliki žeji in intenzivnih "paranormalnih" sanjah. Sanje so lahko zelo žive, kot da smo tam, vse je zelo živo, barve pa veliko bolj intenzivne. Pogosto so preroške ali pa se očiščuje naša podzavest. Mnogi se prebujajo za novo realnost oziroma povečujejo nivo svojega zavedanja.

Poleg sanj imamo lahko tudi močne vizije v resničnosti. Kar naenkrat se na možganskem zaslonu začne odvijati neka scena, nekaterim pa cel film in ko se konča, smo zmedeni, ker ne vemo, kaj se je pravkar zgodilo. Ko se nam zavedanje širi, se zavemo tudi različnih nenadnih hitrih zaznav v bližini svojega fizičnega telesa, ki jih posnamemo s koncem očesa. To pomeni, da so nam začeli goreti notranji senzorji oziroma se aktivirajo notranji čuti. To, kar vidimo, je običajen dogodek iz dimenzij vzporednih z našimi. Vendar pa moramo imeti v mislih, da se moramo počasi začeti privajati na takšne nenadne vizije, saj jih bo počasi vedno več. Nekateri vidijo geometrijske oblike, nekateri bitja, ki morda ne rabijo imeti fizične, človeške oblike. 

Pri tem morate biti zelo previdni in se v tem času ne povezovati »na silo«, saj obstaja nevarnost, da se v vaš nenadoma odprt kanal vpletejo tudi kakšne "negativne entitete", ki se sicer intenzivno čistijo iz našega planeta z višjih duhovnih nivojev. 

Na žalost slišim, da pri ljudeh, ki so že prej imeli določene psihološke težave, ki so bile že skoraj ozdravljene, da se lahko sedaj te ponovno aktivirajo, morda v še hujši obliki. A trenutno se podobna stvar dogaja tudi sicer duševno zdravim ljudem - kar naenkrat se počutijo povsem nore ali pa nenadoma izgubijo občutek za realnost in preprosto niso več "tukaj in zdaj". Tisti trenutki izgube lahko trajajo tudi več ur, nato pa se naenkrat vse vrne nazaj v normalno stanje. Tu ne gre za duševne bolezni, ampak za "premik v zavesti", ker se telo in psiha privajata na nove vibracije in nove energije. Občutek je zelo težko opisati, a tisti, ki so ga doživeli, ga bodo prepoznali.

Zaradi vsega naštetega je sedaj najbolj pomembno, da dobesedno ohranite zdravo pamet, ste trdni na Zemlji, v povezovanju s svojimi duhovnimi vodniki in učitelji pa zelo budni in previdni. Nadaljujte z vsakodnevno duhovno prakso, karkoli že to pomeni za vas. Sedaj je to potrebno še bolj intenzivirati, da pridobimo potreben notranji mir, jasnost zaznav in širše razumevanje dogajanja okoli nas. Zavedajmo se, da nobena od materialnih stvari sedaj ni pomembna, kakor je pomembno ohraniti zdravo pamet in širiti zavest. Torej, nehajte se živcirati zaradi drobnarij, postavite si prioritete v svojem življenju in zmanjšajte stresne obveznosti. Najdite čim več časa zase, hkrati pa poskušajte pozitivno vplivati na svojo okolico.

Hkrati pa ljudi ne "morimo" z zgodbami, ki jim niso blizu in jih (še) ne sprejemajo, ampak z notranjim mirom in ljubeznijo v srcu. Tako dosežene lastnosti se iz vaše avre prelivajo v vaše okolje in to je trenutno najboljši način, da "pozitivno vplivate" na svoje najbližje. 

Zdaj ima vsak od nas vrhunsko nalogo, da dela na sebi in se dviguje na ravni zavedanja, v preostalem času pa lahko pomaga drugim, a le pod pogojem, da za to drugi prosi sam.

Torej, če povzamem: vaditi doseganje notranjega miru, BREZPOGOJNO LJUBEZEN IN GLOBLJE RAZUMEVANJE ZA TO, KAR SE NAM DOGAJA, to so prioritete v tem obdobju. Vse ostalo je manj pomembno.

Zapis: Utočište - Sanctuary