Sensa vikend v Bohinju: Potovanje k lastni veličini

29. 12. 2014
Deli
Sensa vikend v Bohinju: Potovanje k lastni veličini

6. – 8. februar 2015, Bohinj Park Hotel

Program

PETEK

17.00 - 19.00

Uvod: Doživeti veličino sebe in drugega

Prvi del delavnice s pisateljico Alenko Rebula in terapevtko Josipo Prebeg.

Občutenje lastne veličine nam daje dostojanstvo in ustvarjalno moč. Ko se naučimo počastiti tudi druge, se nam odprejo notranji svetovi obilja in povezanosti. Z govorico telesa, predavanjem in vajami bomo doživljali svetost vsakega posameznika in odkrivali, kako smo dragoceni za svet in kako pomembni so najmanjši koraki. V nas živi nekaj nedotaknjenega, častnega in mogočnega, kar je mogoče občutiti tudi sredi težav in neuspehov.

19.00 - 20.00

Večerja

21.00 - 22.00

Večerna jogijska praksa z meditacijo z Robertom Honnom

Prakso joge lahko razumemo večplastno. Za nekoga je to odličen način vzdrževanja zdravega in vitalnega telesa, kdo drug išče mir, ki ga praksa joge ponudi, spet drugemu je joga pot, življenjski slog. Ni boljše ali slabše prakse joge. Sprememba je edina stalnica našega življenja in vse, kar je živo, sledi toku evolucije.

SOBOTA

7.00 - 8.00

Jutranja jogijska praksa z Robertom Honnom

8.00 - 9.00

Zajtrk

9.30 - 13.00

Drugi del delavnice Doživeti veličino sebe in drugega z Alenko Rebula in Josipo Prebeg

13.00 - 14.00

Kosilo

16.00 - 18.30

Očiščujoči zdravilni dih

Delavnica dihalne tehnike rebirthing s Tadejo Kern

Tehnika rebirthinga omogoča globoko raziskovanje samega sebe in preventivno deluje na naše zdravje. Osnova tehnike je zavestno povezano dihanje, ki našemu dihu povrne prvobitno moč in nas poveže z življenjsko energijo, večinoma neprebujeno in neizkoriščeno v nas. Izvajali bomo skupinski rebirthing, med katerim se med udeleženci ustvari energetska povezava, zato je lahko to še posebej močna izkušnja.

19.00 - 20.00

Večerja

20.30 - 22.30

Ishmech – ples duše

Plesni večer s plesno pedagoginjo Kristino De Ventus

Resnični ples prihaja iz naše duše, ki se ob glasbi navzven izraža preko spontanih telesnih gibov in nas hkrati povezuje z nečim, kar je veliko večje od naših majhnih jazov. Plesna pedagoginja in trenerka Ishmecha Kristina De Ventus nas bo z izbranimi vajami popeljala v neposredno doživljanje veličine svoje duše.

NEDELJA

7.00-8.00

Jutranja jogijska praksa z Robertom Honnom

8.00 - 9.00

Zajtrk

9.30 - 12.30

Z aromaterapijo do boljše jogijske prakse

Delavnica z mednarodno priznano aromaterapevtko Melani Kovač

Na tej praktični in zabavni delavnici bomo odprli Pandorino skrinjico vonjev in blagodejnih učinkov aromaterapije. Spoznali bomo, katera eterična olja nam pomagajo pri meditaciji, da se lažje umirimo in poglobimo vase. Preizkusili bomo recepte, ki povečujejo raven energije v telesu in odpravljajo bolečine v mišicah. Naučili se bomo izkoristiti vse potenciale narave, skrite v stekleničkah eteričnih olj Eteris.

12.30 - 13.30

Kosilo

(Za potrebe vadbe prosimo, da udeleženci prinesejo s seboj blazino za jogo. Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.)

Cena celotnega paketa je 200 €.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v eko hotelu Bohinj Park ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Prijave: tel. +386 8 200 4000, booking@2864.si

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan