September: Delaj na zaupanju

Astro napoved za mesec september. 

September: Delaj na zaupanju (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
2. 9. 2019

Mesec pred nami ponuja veliko dobrega, seveda pa ima v sebi tudi tiste "nasprotne" učinke. Odvisno je od nas - kateri strani bomo dajali večji pomen - dobremu ali manj dobremu. 

Neverjetno polno dobrih planetarnih dni ima ta mesec, pa še Saturn se obrne iz retrogradnega gibanja. Ima pa v sebi tudi tisti "čudni" objem planetov - Jupitra in Neptuna. Prvi želi nositi srečo, drugi pa "meša štrene", še posebej tistim, ki na prvo žogo zaupajo, pa tistim, ki ne znajo bit iskreni. Hkrati pa prinaša dobro vsem tistim, ki so odločni, čuječi, tistim, ki znajo prisluhnit intuiciji in se znajo postavit zase, brez da se izpostavljajo. 

Planeti bodo plesali, še posebej prvo polovico meseca. Obračajo zadeve na pozitivno. Od nas pa je torej odvisno, ali to pozitivno nosimo tudi v sebi. Včasih ni dovolj imeti samozavest, potrebno je resnično pozitivno razmišljanje. 

V odnosih bo v ospredju zvestoba, kar velja tako za osebne odnose kot tudi za poslovne. Delovali bodo tudi na strpnost in nestrpnost. Torej zopet vzpostavljanje notranjega miru. 

Večina planetov je v Devici in so v "čudnih objemih" z Jupitrom in Neptunom. Akcija na eni strani, pa sprememba miselnih prepričanj na drugi strani strani.

To pomeni, da se akcija ne izpelje do konca ali pa po željenem izhodu, če imaš v miselnih vzorcih, da si nekaj ne zaslužiš. 

Venera bo imela zapeljive trenutke. Zapeljevala bo marsikoga tudi v stroške, nekoga v povečan apetit, nekatere pa v čustveno potrjevanje. 

Mars si bo želel konkretne akcije, temeljitosti, preciznosti.

Merkur pa bo deloval v komunikaciji, vleko ga bo na veselo, dajala ga bo radovednost, da raziskuje neraziskano in pridobiva informacije.

Sonce bo sijalo in prinašalo dobro voljo ter želelo, da se opremo na notranjo voljo. 

Zelo zanimiva bo sredina meseca, ko nastopi polna luna v Ribah, ki bo na površje prinašala zmedo. Izguba kontrole bo zelo močna.

Torej; delaj na zaupanju in na samozavesti. Jo imaš ali nenehno potrebuješ podporo, pohvalo in potrditev? 

Zanimiv in pester mesec je pred nami. Na njega glej kot na dneve, v katerih delaš temelje za bodoče dni in pri tem bodi zelo iskren/na do sebe. 

Srečno vsem in vsakemu, naj vas in nas obdaja Obilje vsega dobrega. 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo