Ali si duše izberejo, da bodo v življenju posvojene?

28. 5. 2023
Deli
Ali si duše izberejo, da bodo v življenju posvojene? (foto: shutterstock)
shutterstock

Če duša res izbere svoje starše, kako to deluje pri dojenčkih ali otrocih, ki so bili posvojeni? Ali so si njihove duše dejansko izbrale tudi posvojitelje? 

Odgovarja Richard Martini, ameriški filmski režiser, producent, scenarist in samostojni novinar, ki je meddrugim režiral dokumentarni film Flipside: A Journey into the Afterlife, ki raziskuje delo Michaela Newtona z intervjuji s hipnoterapevti in posnetki različnih regresij v pretekla življenja.

"Bil sem presenečen, ko sem med snemanjem dokumentarca večkrat slišal odgovor na to vprašanje. Posnel sem 45 seans globoke hipnoze z različnimi ljudmi, vključno s posvojitelji in posvojenci. V njih opisujejo prejšnja življenja s starši ali otroki. V filmu smo opravili tudi seanso s skeptikom, a prijateljem, ki je posvojil otroka na Kitajskem.

Med seanso je rekel, da je v svojih sanjah vedno videl "polinezijski obraz" in videl, da sta bila on in njegova posvojena hčerka v prejšnjem življenju brat in sestra, ki sta živela v južnem Tihem oceanu. Prepoznal jo je kot svojo hčerko (ki je bila takrat še dojenček).

Leta kasneje je njegova hčerka zrasla v Polinezijko. V času posvojitve v Pekingu niso vedeli, da ima korenine iz otočja v južnem Tihem oceanu. Kmalu je zrasla v obraz iz njegovih sanj. 

Videl sem tudi seanse, na katerih se posvojeni otrok spomni načrtovanja življenja na drugi strani, kjer so prvič srečali svoje posvojitelje, njihovega srečanja in odločitve. Tudi reakcija znane igralke Sandre Bullock, ko je prvič videla svojega posvojenega sina, je bila, da ga je takoj prepoznala in rekla "oh, tu si."

Vir: quora.com

Poglejte si tudi podkast na to temo: