Duhovni pomen magičnega datuma 11. 11.

11. 11. 2023
Deli
Duhovni pomen magičnega datuma 11. 11. (foto: shutterstock)
shutterstock

Kmalu se bo zgodil poseben dan: 11. 11... Število 11 velja v numerologiji kot posebno število. Njegova vibracija omogoča lažjo manifestacijo naših želja. 

11 je število duhovnega razvoja in nakazuje na spremembo. Na datum 11.11. je ta energija podvojena, zato je ta dan lahko še posebej ugoden in obetaven.  

Na ta dan imajo naše misli lahko še posebno moč manifestacije. Razmislimo o tem, kaj želimo ustvariti v tem trenutku - tako zase kot za svet. 

Pošljimo v svet dobre misli in povrnile se nam bodo! 

Naše misli imajo moč, da pobarvajo svet okoli nas. Če se bomo potrudili, da bodo v nas prevladovale bolj ljubeče misli, bomo v svetu videli več ljubezni. 

Ko pa se pojavijo bolj temne misli, tiste polne krivde in strahu, pa jih prav tako sprejmimo, si jih priznajmo, ne potiskajmo jih stran od sebe, pač pa jih opazimo, občutimo in jim dovolimo, da nam predajo svoje sporočilo. 

11. november je popoln čas, da preživimo nekaj časa v razmišljanju, kaj si želimo v življenju. Kaj bi radi spremenili, kaj želimo, da je drugače, kakšne nove začetke bi radi vzpostavili? 

Pomislimo tudi na to, kako se je naše življenje spremenilo v zadnjem času, koliko smo zrasli v tem letu ali dveh ter se spremenili. Katere težke trenutke smo preživeli in katere lepe? Zahvalimo se sebi za pogum, pa tudi za napake, iz katerih smo se ogromno naučili. 

Spreminjanje in sprejemanje - to je bistvo igre življenja. Častimo vsako svojo najmanjšo zmago. Ob tem pa razmišljajmo, kako naprej, kateri korak je potreben v tem trenutku. 

Sedaj je čas, da se ponovno naučimo igrati igro življenja, da se v njej malo bolj sprostimo. Za trenutek ne zapadimo v dramo in resnost. Bodimo ustvarjalni in razmišljajmo izven okvirjev. Vibracija 11.11. nas naproša, da manifestiramo več radosti, smeha in ustvarjalnosti v svoje življenje.  

prirejeno po: consciousreminder.com