Spirit festival v Ljubljani

8. novembra bo v ljubljanskem hotelu Slon potekal eno-dnevni Spirit festival, na keterem se bodo lahko predstavili ponudniki različnih storitev s področja osebnostne in duhovne rasti, zdrave prehrane in uravnoteženega življenjskega sloga.

6. 11. 2014

O SPIRIT FESTIVALU

SPIRIT FESTIVAL je fuzija vsebin, vezanih na zdravo telo, zdrav um, duha in dušo. Je stičišče energij in je priložnost za vsakega posameznika, da odkrije ali utrdi tisto, kar bo v njegovo življenje vneslo dodatno harmonijo in ravnovesje.

Vljudno ste vabljeni vsi, ki se zavedate pomena osebne in duhovne rasti, ki se zavedate pomena zdravega načina življenja in ste željni novih izkustev ter znanj. Če si želite spoznati in izkusiti raznovrstne tehnike s področja alternativnih ved, pa enostavno nimate časa, da bi obiskali številne ponudnike, ki obstajajo na slovenskem in mednarodnem trgu, pridite na SPIRIT FESTIVAL in na enem mestu spoznajte različne tehnike meditacij, jog, zvočnih terapij, zdravljenj in druge metode, ki bodo pripomogle k vašemu (vsaj) optimalnemu življenju.

OBLIKE PODAJANJA IN ZAJEMANJA ZNANJA TER IZKUSTEV

SPIRIT FESTIVAL ponuja več prizorišč, na katerih se bodo odvijale programske vsebine. Svoje izdelke, storitve in znanja lahko predstavi vsaka pravna ali fizična oseba, ki izpolnjuje pogoje, ki so objavljeni na spletni strani festivala (www.spiritfestival.org), določene strokovnjake pa bomo povabili tudi sami.

Preddverje dvoran v prvem nadstropju hotela Slon bodo preplavili razstavni prostori in stojnice, kjer bomo predstavili marsikaj, kar potrebujete za zdravo in sproščeno življenje. Čez ves dan boste lahko pokramljali ob kavi in čaju, poskusili okusne jedi, raziskovali med mnogimi vsebinami razstavljavcev in sodelovali v prikazih uporabe izdelkov in načinov, ki vam omogočajo kakovostnejše življenje.

Za vse, ki pa si želite nepozabnih izkustev, je obisk predavanj in delavnic nepogrešljiv! Izbirali boste med paleto možnosti in se udeležili tistih, ki bodo ustrezale vašemu okusu in potrebam. Različna predavanja in delavnice bodo potekale v 3 dvoranah. Vodili jih bodo priznani mojstri in strokovnjaki, ki ponujajo neposreden stik in izkustvo z različnimi tehnikami in metodami, ki bodo lahko postale stalnica in redna praksa vašega življenja.

KOTIZACIJE IN PRIJAVE

Kotizacija je plačljiva na dogodku v gotovini. S plačano kotizacijo ima udeleženec dostop do vseh razstavnih prostorov, predavanj, izkustvenih delavnic in družabnega programa.

Kotizacija za udeležence, ki vstopijo na SPIRIT FESTIVAL po 17:00 uri je (8,20 € + 1,80 DDV) 10,00 € z DDV

Kotizacija za celodnevno udeležboob predhodni prijavi preko e-pošte info@spiritfestival.org je (9,80 € + 2,20 DDV) 12,00 € z DDV

Kotizacija za celodnevno udeležbo – ob predhodni prijavi na delavnicah, ki jih festivalski ponudniki izvajajo do festivala je (9,80 € + 2,20 DDV) 12,00 € z DDV

Kotizacija za celodnevno udeležbo – brez predhodne prijave je (12,30 € + 2,70 DDV) 15 € z DDV

Za predhodno prijavo preko e-pošte, ki vam omogoča cenejšo kotizacijo, nam pošljite svoj ime in priimek na e-naslov info@spiritfestival.org in v Zadevo e-sporočila napišite besedo PRIJAVA NA SPIRIT FESTIVAL! S povratnim e-sporočilom vam bomo poslali potrdilo o predhodni prijavi in cenejši kotizaciji. Prijavo za cenejšo kotizacijo lahko opravite tudi pri vseh ponudnikih programa, ki jih bomo gostili na festivalu. Njihova imena, kakor tudi vse ostale informacije, lahko najdete na spletni strani www.spiritfestival.org.

Ves dan Spirit festivala bo tudi potekal spremljevalni program z naslednjimi predavanji, delavnicami in meditacijami:

Spremljevalni program Spirit festivala

09.00–09.45 Dr. Kristina Knific: Skupinska delavnica (10 - 20 oseb): Življenjske prioritete in zadovoljstvo

10.00-10.45 Tadej Šink: Individualno astrološko svetovanje do 25 oseb

11.00-11.45 Sandi Dolinar: Meditacija - pot do notranje moči

12.00-12.45 Dr. Kristina Knific: Predavanje: Komunikacija v partnerskih odnosih

13.00-13.45 Tadej Šink: Predavanje: Astrologija – vez med vidnim in nevidnim svetom

14.00-14.45 Sandi Dolinar: Meditacija - pot do notranje preobrazbe

15.00-15.45 Dr. Kristina Knific: Skupinska terapija (10 – 15 oseb): Osebnostna rast in odnosi

16.00-16.30 Tadej Šink: Predavanje: Luna in sonce – skrivnostna popotnika

16.45-17.30 Dr. Kristina Knific: Predavanje: Čustvena manipulacija - kako jo prepoznati in se nanjo odzvati

18.00-18.45 Sandi Dolinar: Predavanje: Božje jedro

19.00-19.30 Glasbeni nastop: Polona Julija: Rajska ptica

19.30-19.45 Zaključni govor

19.45-21.00 Druženje

SPIRIT FESTIVAL je namenjen vam, ki si želite osebnega stika z uveljavljenimi tehnikami in novimi spoznanji!

SPIRIT FESTIVAL je priložnost za vse, ki ste odprtega duha in za vse, ki bi radi našli nekaj novega in pozitivnega.

SPIRIT FESTIVAL ..., festival kjer enostavno morate biti!