Spoznavanje z energijami – pot za razvoj človeštva

Vesolje je pravzaprav neskončnost različnih vrst energij, ki v sebi skrivajo neskončna znanja in možnosti, ki bi jih lahko izrabili v prid človeštva. Vendar ta znanja in moči ni možno doseči z raziskavami na materialni ravni, temveč zgolj z raziskavami paranormalnega, področja človeku neznanih (duhovnih) energij.

10. 1. 2016

Ureditev vesolja je natančno določena in predvidena

Enotnost vesolja se kaže v njegovem izvoru, vsebini, delovanju in sinhronizaciji dela posameznih energij. Ker je vesolje Stvarnikovo delo, so zanj značilne izjemne energetske moči, neverjetna inteligenca in znanje, neštete vsebine in funkcije – nepredstavljiva raznovrstnost in lepota, ki izžareva ljubezen in srečo. Zato si lahko vesolje predstavljamo kot travnik rahlo valujoče trave, polno pisanih rož, na katerem tiho brenčijo čebele, letajo metulji in se širi opojni vonj cvetja.

Vesolje je zibelka vseh živih materialnih in nematerialnih bitij, materij, energij. Za njegovo neskončno življenje je značilen nenehni razvoj, katerega namen je dopolnjevati vsebine, izpolnjevati funkcije ter krepiti medsebojno sodelovanje in usklajevanje vseh energij. Kozmos je predvsem energetski prostor, medtem ko je materije v njem zelo malo in je največkrat nastala kot posledica naključnega srečanja energij. Tako bo tudi v prihodnje.

Materialni svet je zgolj proizvod energetskega sveta, zato je zelo pomembno, da to ljudje dojamemo in se v razvoju obračamo na vire svojega obstoja, torej k superinteligentnim duhovnim energijam, ki so povsod okrog nas in v nas, vendar z njimi lahko navežemo stik le, ko dosežemo ustrezno razvojno raven. Stiki z njimi nam omogočajo odpraviti vse naše probleme, četudi se ti zdijo nerešljivi. Zato je edina prava pot človeštva pot približevanja vsakega posameznika energijam, iz katerih je nastal.

Ne zavedamo se, da ima zasluge za naš razvoj in razvoj celotne človeške skupnosti duhovno bitje, kot je svetleče telo. Čeprav so vere različne, je bil njihov skupni cilj opozoriti na potrebo približevanja človeka energijam, iz katerih izhaja, tako da jih bo sposoben razumeti.

Ta proces poteka izredno počasi, v zahodnem svetu celo nazaduje. S popolno posvečenostjo materialnemu svetu in dogmatskim pristopom številnih religij, ki odbijajo sodobnega človeka, zahodna civilizacija hodi v smeri, ki ne more pripeljati do dobrega.

J. L. Presnig, parapsiholog; www.parapsihologija.si

Celoten članek lahko preberete v tiskani Sensi december/januar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri