To je čas, v katerem se dogajajo veliki premiki v naših svetovih

Na naš planet prihajajo velike količine novih, drugačnih in močnih energij, posledica katerih so velike spremembe v naši stvarnosti in občutenju. 

To je čas, v katerem se dogajajo veliki premiki v naših svetovih (foto: Pexels) Pexels
7. 3. 2021

Spremembe teh vibracij se lahko manifestirajo na različne načine.

Ker je naše telo najbolj občutljiv inštrument za zaznavo energij, lahko postanemo izredno občutljivi na vonj, okus in vse okoli sebe.

Bolj lahko občutite energije drugih ljudi, s katerimi ste v interakciji. Pa tudi bolj občutite kolektivno dogajanje širše. Prej občutite laž in resnico. Hitreje ste utrujeni. Bolj občutljivi ste na hrup. Temne misli in strahovi, ki ste jih nekoč potlačili, prihajajo na plano z namenom, da bi jih opustili.

Prihaja čas resnice. Dogajajo se različne izgube. 

Veliko dogodkov danes se dogaja zato, da bi človeštvo končno zrastlo. Da bi končno dojelo svoje samodestruktivno ravnanje. 

Povečuje se potreba po spremembah: vsakdanjih navad, rutin, prehrane, iz katere spontano izločite stvari, ki vašemu telesu škodujejo. Vedno bolj na plan udarjajo vaše prave srčne želje. 

Pojavljajo pa se tudi telesne bolečine, težave s spanjem, dvigujejo se stare emocije. Spremembe občutite kot nekakšno čudno atmosfero - vse se zdi tako zelo drugače. Nekatere stvari se zaključujejo, nova poglavja se odpirajo.

Vse to so znaki trenutnih velikih sprememb in pojavov v širšem vesolju, ki vplivajo na nas in naša občutljiva telesa. Fontane energij tečejo skozi vsako našo celico. Vsakdo lahko občuti ta tok. Ne blokirajmo ga z obsojanjem in presojanjem.

Kaj lahko storite, da se boste lažje prilagodili na tovrstne spremembe energij?

1. Bodite nekaj časa sami

Preživite čim več časa v naravi, če le lahko. Bodite dovolj sami. Povežite se sami s seboj in poskrbite za to, da se jasno zavedate, kaj želite - brez vpliva tujih mnenj. Fokus naj bo na vas samih. Ne na zadovoljevanju tujih potreb. Se nekaj zdi logično okolici, vam pa srce narekuje nekaj povsem drugega? V teh velikih spremembah je zelo pomembno, da vemo, kakšno prihodnost si želimo ter da smo v kontaktu s tistim, kar nas osrečuje. Še enkrat: NAS, ne druge. 

2. Naredite nekaj kreativnega 

Pišite, slikajte, kiparite, pojte, plešite, kuhajte, vrtnarite... Kreativna energija nas sprošča in dovede v stanje, v katerem nimamo želje po upiranju, na ta način lažje sprejemamo novo energijo, gremo lažje s tokom ter smo brez strahu pred prihodnostjo. 

3. Raztrupljevanje in čiščenje 

Privoščite si slano kopel, oddaljite se za nekaj časa od elektronike, pred televizijo in računalnik postavite kak kristal (ki ga redno čistite), bodite čim več v naravi, doma imetje himalajske kristalne svetilke, ki inonizirajo prostor, prižigajte svečke, prenehajte jesti težko in industrijsko predelano hrano, po kateri se ne počutite dobro. Jejte čim več sveže, lokalne in ekološke zelenjave ter sadja. Očistite tudi svoje domovanje in rešite se nereda. 

Na ta način se lažje rešimo vseh težkih energij, ki so se "prilepile" na nas, v svojem telesu in okolici pa naredimo prostor za novo. 

4. Poslušajte svoj notranji kompas

Potrebujete spanec? Spite. Inspirirani ste za delo? Delajte. Želite se skriti in poslušati glasbo? Naredite to! Poslušajte svoj notranji glas, saj samo vi veste, kaj potrebujete, da bi negovali nove spremembe, ki se odvijajo v vas in okolici. Spoštujte svojo pot. 

5. Prizemljite se

Prizemljevanje je sijajen način, da zmanjšate stres, vzpostavite ravnotežje v organizmu, pomaga pa tudi pri nespečnosti. Preživite čas v naravi ali na vrtu s svojimi nogami na zemlji. V mislih si predstavljajte, kako se vaše noge ukoreninijo globoko v zemljo in vam dajejo čvrst temelj. 

Občutite vetrič na licu, jejte korenasto zelenjavo, uporabljajte kristale, ki prizemljujejo (moder kianit, črni turmalin, črni opsidijan, hematit, kvarc...).

6. Osredišičite svojo energijo 

Meditirajte, prižgite svečke, vadite jogo, bodite v bližini vode, igrajte se z živalmi. Počnite stvari, ki vas vračajo v vaše središče. 

7. Poslušajte svoje srce

Ko energije za nas postanejo kaotične, kakor se dogaja sedaj, lahko zlahka izgubimo povezavo z našimi občutki in čustvi. Ostanite prisotni v sedanjosti, bodite povezani s svojimi občutki in jih izražajte!

Če je potrebno, da nekaj opustite in se zjočete, spoštujte to svojo potrebo. Če imate željo po očiščevalnem dretju, naredite to. Vzemite blazino in vpijte v njo, ali pa se "zderite" ko boste sami v avtu.

To je čas, v katerem se dogajajo veliki premiki v naših svetovih. Verujte vase in sledite svojim sanjam. Za to ste bili rojeni.

Sprejmite energije, ki razsvetljujejo in postanite tisti, ki sijejo. Naj vas ne bo strah resnice. Najdite varnost v miru in tišini. Odpuščajte in naprosite, da tudi drugi vam odpustijo za napake.

Nova in boljša realnost čaka na vse, ki so pripravljeni, da jo izkusijo.

Na tiste, ki niso prestrašeni.

Življenje je največji dar, ki ste ga dobili. Vaše srce prejema ljubečo energijo življenja. Tok, ki teče skozi vas, pa je v resnici vir sam.

Prirejeno po: C. Ara Campbell, oazaznanja.com in consciousreminder.com