Spustite 2019, naj odide

Napoved za silvestrovo astrologinje Sonje Šmit. 

Spustite 2019, naj odide (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
31. 12. 2019

Spustite 2019, naj odide. Zaključite, kar je za zaključiti; predvsem čustvene zadeve. Ker lahko marsikoga potegne v jok. Jok je zdrav. Bolečina naj gre ven, ker te ovira in dodaja nepotrebne strahove.

Premisli, kaj te ovira, s čim se sam oviraš. In seveda, kje je rešitev oz. izhod.

Energije pred silvestrovim so namenjene predvsem zaključevanju, pa čeprav Luna že raste. V novo leto vstopamo z novo energijo. Leto 2020 je namenjeno novi miselnosti. Prisotna je rahla dvojnost, saj vstopamo z Luno v Ribah. A že naslednji dan je Luna v Ovnu - močna za nove začetke. Vsak sam izbira, ali je v mislih kozarec na pol poln ali na pol prazen.

Jaz vedno pravim, izberi najboljše zase, a tudi dajaj najboljše od sebe, kar v tistem trenutku premoreš. In potem je kozarec poln, poln vsega dobrega.

Bilo je ostro leto, maske so padale, glave so bolele, iluzije so se odstranjevale...

Bodite hvaležni za vse. Ko te udari, se začenja streznitev. Lahko pa se prestaviš v energijo polnega kozarca še preden te kaj "udari".

Energije 31. decembra so izjemno prijetne. Luna ziblje v Ribah in že od jutra dodaja neko srečno misel, toplo in nežno vzdušje.

Po planetih sodeč bi rekla, da nas je obsijala neka svetloba. Naj sije. Marsikomu se lahko danes prižge "lučka" v načinu razmišljanja, še posebej glede čustev. Resnica išče svojo pot. Prav tako tudi nežnost in sočutje.

Bodi danes nežen do sebe in tudi če se utrne solza, naj teče, saj se s tem prečiščuje duša za nove vloge, za nove poti.

Naj je tvoje, moje, njegovo, njeno, njihovo in naše življenje polno obilja vsega dobrega, ki nam je že po usodi namenjeno. A treba je znati sprejeti, dovoliti si, zaupati in vse to ponotranjiti ter z resnično ljubeznijo delovati.

Površine leto 2020 ne bo toleriralo, potreben bo iskren ter odprt pristop. In takrat pride pomoč iz znanih in neznanih izvorov.

Ni pomembno, kje se nahajaš, pomembno je, da si zadovoljen. Resnično srčno in dušno zadovoljen.

Sporočilo za 2020 pa je: Pametno usmerjajte svojo energijo ...

Prirejeno po:

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2020 me kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

  • Poglejte si še: 

Ste pripravljeni za skok v novo?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri