SUPER MLAJ v škorpijonu bo izjemno čustven, intenziven in zdravilen

13. 11. 2020
Deli
SUPER MLAJ v škorpijonu bo izjemno čustven, intenziven in zdravilen (foto: profimedia)
profimedia

V nedeljo, 15. novembra, bo ob 06.07 uri zjutraj nastopil mlaj v škorpijonu. Vplival pa bo na nas že nekaj dni pred tem. 

Prodiramo v vodne globine škorpijona s tretjim in zadnjim super mlajem tega leta. Ta mlaj bo izjemno čustven in intenziven, hkrati pa bo nosil velik potencial za globoka zdravljenja. 

Kar je potrebno, bo prišlo na površje v obliki čustev. Lahko bomo čutili izjemno pisano mavrico čustev. Prav to nas dela človeške, vsa čustva so namreč naša rojstna pravica. 

Na ta planet smo prišli zato, da ČUTIMO. V fizična telesa smo prišli z namenom, da izkusimo vse barve čustev. Skozi njih ustvarjamo umetnost življenja, skozi njih se nam odstira resnica, skozi njih se prebujamo, spoznavamo in občutimo tudi ljubezen.

V prihajajoči temni noči škorpijonskega mlaja bomo naprošeni, da sedimo sami s seboj in z vsemi svojimi čustvi. 

Da si zares dovolimo občutiti vse: najgloblje strahove, bolečino, močno ljubezen, neuničljivo upanje in najlepše sanje... da se vse povzpne iz naše podzavesti v prostor zavedanja. 

Naša dolžnost je, da sedimo s svojimi mislimi in občutki, ko se dvigujejo, ter jih opazujemo kar se da nevtralno in brez obsojanja. Ob tem lahko prepoznamo, da mi nismo naši občutki ali misli, mi jih samo izkušamo. 

Malo bolj premislite o tej ideji - "jaz v resnici nisem moja čustva, jaz jih samo izkušam."

Naša čustva in misli so samo ogrinjalo, ki ga nosimo na poti. 

Ko vstopamo v temne globine mračne škorpijonske vode, se morda ne bomo počutili udobno, vendar je to nujno potrebno delo. 

Včasih je potrebno narediti nekaj, kar ni prijetno, včasih se je potrebno soočiti s sencami, s strahovi in dvomi. Ko spoznamo in zares vidimo svoje največje bolečine, pridobimo veliko moči in modrosti. 

Takšna moč in pogum prideta le takrat, ko si upamo pogledati naravnost v svoje največje rane in bolečine. 

Ko gledamo v svojo temo, ko jo opazimo in razumemo, takrat se lahko pričnemo dvigati iz nje proti svetlobi. Takrat se lahko prične zdravljenje. 

To je bistvo škorpijona, ki ga predstavlja tudi feniks. Škorpijon ima izjemno sposobnost transformacije in se iz pepela lahko dvigne ter poleti v nebo kot feniks. Ima moč za novo rojstvo v sebi, ne glede na to, kaj se mu je zgodilo v preteklosti. 

V tem letu se večina ljudi sooča s strahovi, nesigurnostjo in nestabilnostjo. In tokratna luna nas opominja, da je v nas vedno moč, da se dvignemo nad destruktivnosti.  

Opominaj nas, da tudi, ko stvari zgorijo okoli nas in vidimo samo še pepel, je to del življenja oz. cikla smrti in novega rojstva. Ko vse "pogori" je čas za novo življenje. Tekom življenja se nam to zgodi velikokrat in naj vam mlaj pokaže pot vaše trenutne transformacije. 

Naj vas spomni, kako daleč ste že prišli do danes. Naj vam poda upanje za nove priložnosti. 

Mlaj nas bo ponesel v globine, vendar bo nanj vplival tudi Jupiter, ki prinaša žarke upanja in pozitivnosti. Jupiter nam sporoča, da so v ozadju dogodkov vedno višji načrti. Da je potrebno na stvari gledati iz širše perspektive, se osvoboditi svojih omejitev in fiksnega pogleda in opaziti, kako potreben je vsak dogodek v našem življenju, saj nas ponese točno tja, kjer moramo biti. 

Stvari se vedno spreminjajo in transformirajo, nimamo vedno nadzora nad tem, imamo pa nadzor nad tem, kako se bomo odzivali na spremembe. 

In ko sedite s kakšnim težkim občutkov in čustvom... Ko sedite z vsemi svojimi bremeni in jih poskušate sprejeti in izpustiti, si zapomnite - da bo tudi to minilo. 

Poskušajte gledati nase iz ptičje perspektive. Predstavljajte si, da ste ptica, ki leti in iz neba gleda vaše življenje.

Ko se odvežemo od situacije, lahko vidimo, da je vse na svojem mestu. 

Zaupajte. 

Vir: foreverconscious.com

Preberite še: