Prihaja močna super POLNA LUNA. Kaj nam prinaša?

Verjetno ste opazili, da se luna že pridno polni. Vrhunec pa bo dosegla v torek, 14. junija ob 13.52 uri. 

Prihaja močna super POLNA LUNA. Kaj nam prinaša? (foto: shutterstock) shutterstock
13. 6. 2022

Torek prinaša super polno luno v znamenju Strelca. Super polne lune se pojavijo takrat, ko je luna bližje Zemlji, kar nam omogoča, da jo vidimo večjo in svetlejšo na nebu kot običajno. Super polne lune pa vplivajo na nas tudi nekoliko močneje kot običajna polna luna.

Polne lune vedno pomagajo iz nas izvleči določena čustva in občutke. Polna luna velja za čas v mesecu, ko odpravimo s stvarmi, ki ne služijo več naši rasti. 

Na kolektivni ravni smo imeli v zadnjem obodbju zelo močno transformativno energijo. Ta energija se je dvignila v visoko prestavo nekje konec aprila in se nadaljevala skozi cel mesec maj.

Preobrazba vedno zahteva nekaj težkih trenutkov. Ko se bliža ta polna luna, se lahko počutimo negotovi ali celo zmedeni glede tega, kaj je treba storiti v življenju. 

Vedite, da je v redu. V redu je tudi, če ne veste, kaj bi naredili. Prav je, da se ustavite. Prav je, da se včasih celo počutite malo zataknjeni. V redu je, če kdaj ne veste, katera smer je prava.

Neptun, planet iluzij in zmede, je zelo aktiven okoli te polne lune in nas pokriva s svojo tančico. Kadarkoli je Neptunova energija močna, ustvari meglo v zraku, zaradi česar je določene stvari težko razumeti. 

Vendar Neptun ni le planet iluzij, je tudi planet domišljije in duhovnosti. Ustvarja meglo, tako da nimamo druge izbire, kot da gremo vase in poslušamo svoj notranji zvok, namesto da se zanašamo na brnenje sveta okoli nas.

Neptun odvrže svojo tančico, zato se moramo odmakniti od misli drugih, misli družbe in tega, kar si bodo ljudje mislili o nas, da se lahko premaknemo na mesto, kjer bomo lahko bolj pristni in bolj usklajeni s svojim ritmom. 

Včasih je težko razločiti med intuitivnim občutkom ter strahom ali negotovostjo. Dajte si čas. Poskusite se ustaviti, poskušajte se premikati počasi, in če se morate odločiti, samo delajte s tem, kar imate, ter zaupajte v svoje sposobnosti.

Medtem ko nad to polno luno vleče omenjeni megelni oblak, pa imamo tudi sijočo energijo, ki prihaja iz Strelca.

Strelec je pustolovec, je iskalec modrosti, učenec življenja, ki se vedno znova spopada z izzivi. 

Če pod to polno luno čutite v sebi meglo ali kakšno težo, naredite prostor za njo, nato pa si dovolite, da jo pustite ob strani. Nato se povežite z vibracijami Strelca in vzpostavite občutek začudenja nad življenjem ter se spomnite, da je življenje res pustolovščina!

Nekatera poglavja te čudežne pustolovščine so težja od drugih, a vse je izkušnja in ni nam treba stvari ves čas jemati tako resno.

Strelčeva energija nas opominja, da je pomembno najti svoje veselje, si vzeti čas za igro in lahkostnost ter najti svojo prisotnost v vsakem trenutku. 

Kaj vas osreči in vam prinaša veselje? Kako lahko vidite vse v življenju kot divjo pustolovščino in izkušnjo, ki je začasna?

Z raziskovanjem teh vprašanj boste začeli delati z energijo te polne lune na bolj produktiven in smiseln način. 

Morda se počutite nekoliko nelagodno ali tesnobno, toda ta polna luna je priložnost, da si vzamete premor od napornega notranjega dela in si preprosto dovolite čas za več veselja.

Pod junijsko polno luno sprostite napetost, tesnobo ali neodločnost in si dovolite, da si vzamete čas za zabavo in ne jemljite sebe ali dogajanja preveč resno.

Življenje je pustolovščina, izkušnje pridejo in gredo. Tako kot strelec strelja svojo puščico v nočno nebo, lahko tudi vi usmerite svojo energijo tako, kot želite.

Povzeto po: foreverconscious.com

Preberite si še: