Svet in naši zanamci sedaj bolj kot kdajkoli potrebujejo zdravo moško in zdravo žensko energijo

"Nekaj najlepšega, kar se lahko moškemu zgodi, je, da ženska sebi in njemu prizna ter pokaže svojo ranljivost. V tem je toliko moči in poguma in prepuščanja in zaupanja, in tega, kar se v telesu, predvsem pa v zavesti moškega takrat zgodi, se ne da opisati z besedami," piše Urban Urbanc. 

Svet in naši zanamci sedaj bolj kot kdajkoli potrebujejo zdravo moško in zdravo žensko energijo (foto: profimedia) profimedia
5. 4. 2022

Takrat moški resnično začuti njeno pravo naravo, saj njena prepustitev v ženski princip v moškem popolnoma spontano in naravno aktivira njegov moški princip. In brez dvoma si moški ob občutenju tega v sebi naravno želi za žensko, ki to izraža, poskrbeti.

Pa ne samo v smislu fizične varnosti ali pa, da bi skušal njen problem rešiti ter njeno stanje popravljati, temveč ji v trenutku ponudi čustveno varnost in prostor, kjer se ženska lahko le še bolj izrazi ter se odpre v njeni pravi naravi.

Svet hrepeni po nežni in ljubeči ženski energiji in to čutimo enako moški kot ženske. Zato je sedaj na nas moških, da se tako močno postavimo v zdravi steber ... v ta princip zdrave moške energije, ki je topla, močna, zaščitniška, proaktivna, odgovorna, čuteča, zavestna, stabilna, odločna, varna, usmerjena, strukturirana...

In s tem našim ženskam, ženam, mamam, hčerkam in partnerkam omogočimo, da se le še bolj povežejo s svojo naravo in s svojimi mesečnimi cikli, da bodo lažje varovale ter negovale nas in naše otroke, da bodo sposobne izražati vsa čustva, da se bodo sprejemale in prenehale ugajati, da bodo začele še bolj poslušati intuicijo in bodo le še bolj spoznale svoje darove, jih cenile, sebe spoštovale, se delile med nas ter nas povezovale.

Svet in naši zanamci sedaj bolj kot kdajkoli potrebujejo zdravo moško in zdravo žensko energijo. Zato prenehajmo kazati s prstom na drugega in začnimo najprej pri sebi.

URBANURBANC.com

Preberite si še: Moški, nekaj najslabšega, kar lahko storiš je, da se odmakneš od ženske, ker ne preneseš njenih čustev