Svetlobni vodnik odpira nove dimenzije razumevanja

Svetlobni vodnik – energijska inovacija, ki premika meje našega razumevanja dimenzije časa in nam omogoča učinkovito sodelovaje z njo

7. 3. 2016

Si se že kdaj vprašal/a, kakšno bi bilo tvoje življenje, če bi lahko vplival/a na čas? Verjamem, da se ti nemalokrat zdi, da čas potuje tako hitro, da mu skoraj ni mogoče več slediti. Vse na našem planetu se spreminja in se giba vedno hitreje. To občutimo vsi; to ni le občutek, ampak je dejstvo, ki je fizikalno izmerljivo. Življenje danes teče hitreje, Mater Zemlja se spreminja hitreje, kot smo se pripravljeni spreminjati večina Zemljanov. In tako nas prehiteva čas.

V zadnjem času vplivajo na nas velike količine svetlobe in svetlobne energije, ki se iz našega osončja zlivajo na naš planet. Vse to pogojuje klimatske spremembe, naravne katastrofe, bolezenska stanja in neobičajna dogajanja, ki nas puščajo v neugodju in jim zato dajemo predznak neobičajnega. Pa je res vse, kar se dogaja, neobičajno ali je to le ena izmed naših sodb, preko katere se zgolj oddaljujemo od uvida resnice in se zapletemo v koprensko utvaro?

Zemlja je planet, ki je del celovite slike – Stvarstva. Stvarstvo pa je popolnoma dovršena stvaritev, ki deluje po natačnem, božanskem načrtu. Vse je premišljeno in popolno. Kar se dogaja z našo Zemljo in z nami kot njenimi prebivalci, je del celovite slike, ki kaže na to, da se dogaja obsežen premik. Svetloba, nova energija in dvig zavesti so teme, o katerih se v zadnjem času pogosto govori, le malokdo pa jim posveča resnično pozornost v smislu dejavnih sprememb v svojem življenju.

Čas, v katerem živimo, je idealen, da se ljudje zbudimo iz dolgoletnega spanca in spoznamo svojo resnično naravo in z njo zaživimo. Kako? Potrebno se je odločiti iz središča srca. Zakaj si nekaj želim? Ali moja želja izhaja iz iskrene in brezpogojne namere, da želim postati svetloba zase in za skupnost, v kateri živim, brez osebnih, prikritih vzvodov po lastni potrditvi ega. Ko se odločimo za pot v svetlobi, se običajno v našem življenju spremeni marsikaj. Tu pa sedaj nastopi naša odgovornost, ali sprejmemo izziv, ki nam je ponujen.

Svetloba trka na naša vrata in prihaja v naše življenje v različnih oblikah in formah. Kaže se v novi tehnologiji, ki je marsikomu še težko dojemljiva in razumljiva. Posamezniki že uspešno komunicirajo z njo in zaznavajo energijo v najrazličnejših oblikah. Materializirajo jo skozi različne procese in v različne predmete. Vedno več ljudi se zaveda, da postajamo družba vsebine in ne več oblike. Ne identificiramo se več z nazivi in titulami, ampak o nas govorijo naša dejanja. Postajamo bolj empatični, čutni, zavestni, razumevajoči, želimo si iskrenih odnosov in harmoničnega življenja v brezpogojni ljubezni. Vse to so znaki, da se prebujamo, da prihajamo v stik z višjimi vibracijami. S svetlobo.

Svetlobni vodnik je energijska inovacija, namenjena vsakomur, ki je pripravljen sodelovati s svetlobo. Je knjiga in rokovnik, v katerem so ob podpori energijskih portalov, zbrani (kanalizirani) časovni intervali skozi vse leto. V času intervalov je energija v našem naravnem okolju zbrana in nas lahko podpre v naši osebni transformaciji; v nas se pospešeno dovaja več svetlobe. Kaj to pomeni za nas? To pomeni, da stopamo v korak z razvojem Matere Zemlje, da začnemo sodelovati s komponento časa in pluti v toku z njim. Nič več nimamo občutka, da nas nekaj prehiteva in lovi. Vzpostavimo sinhronijo z melodjo/vibracijo Matere Zemlje.

Svetlobni vodnik vsebuje vkodiran energijski zapis, ki nam preko posebne meditacijske tehnike – povezovanja s srčno mrežo Univerzuma – odpira nove dimenzije razumevanja sebe in sveta, v katerem živimo. Postajamo zavestni snovalci svojih življenj. Ob doseganju širšega zavedanja se v naš vsakdan naseli več umirjenosti, radosti, kreativnosti in blagostanja. Predvsem pa je to način, preko katerega lahko zaživimo svoje resnične potenciale, ki so v skladu z našo izvorno naravo. Zaživimo torej lahko s tisto resnico, ki se rojeva iz strasti naše duše.

Ko smo prežeti z energijo ljubezni, ne delujemo iz strahu, ampak iz miru. Oddajamo vibracijo blagostanja in jo tudi privabljamo v življenje. To, kar smo in kar verjamemo, to tudi prejemamo. Postanemo sodelujoč del enosti, del Univerzalne sile, ki že eone let poganja naše vesolje. Njeno gorivo pa je energija čiste svetlobe, brezpogojne ljubezni.

Svetlobni vodnik je torej tehnologija, ki premika razumevanje časovne dimenzije in naše omejenosti v njej. Odpira vrata dotoku nove svetlobe in energije v naša življenja. Nauči nas ponovne povezave in ravnovesja. Spreminjamo lahko naše energijsko polje in naravo ter s tem pozitivno prispevamo tudi k širši skupnosti. Res pa je, da se je uporabe tehnologije potrebno priučiti in jo vztrajno ponavljati. Ko odpremo srce, gre vse z lahkoto. Še vedno dvomite v to, da ne bi bilo vredno poskusiti?

Z ljubeznijo, Svetloba

Ana Kolenc