Svetlobni vodnik: Pojdimo v naša srca in odpustimo iz srca

Energijski napotki po koledarju svetlobnih intervalov 2017, 25. do 27. februar - IZJEMNI INTERVAL. 

Svetlobni vodnik: Pojdimo v naša srca in odpustimo iz srca (foto: profimedia) profimedia
26. 2. 2017

Odnosi in osebne interakcije. Tako lepe a hkrati tako zapletene funkcije. Človek je bitje odnosov, je bitje sodelovanja, je bitje komunikacije in izmenjave pogledov, idej, čustev. Ko živimo drug ob drugem, se izgrajujemo v boljšega sebe - to je naš namen, to je namen našega sobivanja. Ko se rodimo na ta svet, najprej občutimo enost, neločenost in prepredenost z vsem. Kar je mama, smo tudi mi. Vse se malemu človeškemu bitjecu zdi preprosto, lahkotno, vsemu se čudi in vsemu zaupa.

Kaj pa se z nami zgodi, ko stopimo na pot "odraslosti", kaj se zgodi z našim pogledom na sebe in svet, ko začnemo čutiti ločenost drug od drugega in borbo po dokazovanju? Zakaj nas postane strah, da bomo nekaj izgubili, da se moramo neprestano boriti? Vse je proces evolucije in učenja naše duše. Prav je, da skozi izkušanje dvojnosti znova pridemo do svojega jedra in spoznanja svoje individualne osnove v prepletu celote. Vendar, zakaj se v naših življenjih odpravimo tako daleč, da v tej navidezni borbi in strahu ne zmoremo več občutiti sočutja do sebe, kaj šele drug do drugega? Ne zmoremo več občutiti ljubezni, ki resnično prihaja iz našega jedra, našega srca?

Nihče od nas ni ustvarjen z namenom, da bi se bal, da bi bil sam in deloval iz osame. Prav nihče. Stopamo v dobo, ko je zavedanje tega še bolj pomembno in nenazadnje odločilno za naše preživetje. Pomembno je zavedanje, da nismo sami, da smo v redu, takšni kot smo, da v sebi nosimo neizmerne darove in božansko iskro, ter da to iskro lahko v drug drugem vzpodbujamo na način, da si zaupamo in da drug v drugem iščemo najboljše kvalitete. Zakaj o tem le govorimo? Zakaj tega ne občutimo? Zakaj tega ne živimo?

Za takšno delovanje je potreben POGUM. Za to je potrebna ODLOČITEV. In potrebna je PREDANOST. Potrebna je LJUBEZEN DO SEBE, ki jo pretakamo v življenja drugih in s tem ustvarjamo LJUBEZEN DO SVETA. Najprej pa je potrebno vzljubiti sebe. Iskreno, brezpogojno, takšne kot smo. Prenehamo obtoževati sebe, prenehamo obtoževati druge. Iz stanja ljubezni nastane prostor, da si dopustimo praznino, da si dopustimo mir, ki nas nahrani in ki v nas pripravi prostor za novo. "V redu sem takšen, takšna kot sem! Ne potrebujem se dokazovati nikomur! Ne potrebujem, da je moje vodilo kreiranja življenja strah! Dovolj je bilo tega. Dovolj je bilo zaprtosti pred svetom. Lahko se mu odprem in mu zaupam. Odprtega srca - zaupam in živim! Točno takšen, takšna, kot sem!"

Čas za odločitev je sedaj, v tem trenutku...

Ne ustrašite se nove poti in novega načina bivanja, ki vas tako vztrajno vabi in kliče. Ne ustrašite se svojega srca, ki vam prigovarja. Ne ustrašite se občutenja sebe v novi razsežnosti in polnosti bivanja. Ne ustrašite se svoje odgovornosti in zavedanja, kdo ste in kako vplivate na svoje življenje, na življenja drugih in na svet, v katerem živite. Vse to je preplet enosti, celote.

Zavedajte se, da med zdravljenjem vas in zdravljenjem Zemlje obstaja holografski odnos. Kar se dogaja znotraj nas, vpliva na naš planet in kar se dogaja na Zemlji, vpliva na nas vse.

Izkoristimo ta interval za iskreno odpuščanje sebi in drugim. Občutite vse, kar v tem trenutku bremeni vaše srce, česa vas je strah, kaj obžalujete,... Napišite vsa bremena na list papirja in se zavedajte, da so ta bremena mogočni znanilci spremembe znotraj vas. Spremembe, da prenehate delovati na podlagi strahov in ta vzgib zamenjate za delovanje iz višje zavesti harmonije - miru - zaupanja. Vsa zapisana bremena so prav tako znanilci spremembe na nivoju vaših potreb. Naznanjajo prepoznavo starega načina uresničevanja vaših potreb iz negativnih prepričanj zaradi izogibanja strahovom. Izogibanja soočenju s samim seboj, s tem, kar smo! Naj jih nadomestijo pozitivne potrebe po zagotavljanju harmoničnega življenja, višje zavesti ljubezni, sodelovanja, miru.

Srčno in pogumno na poti!

______________________

PODPORNI INTERVAL - 25. do 27. FEBRUAR

​ODPUŠČAM - ODPUŠČAM SEBI IN DRUGIM, ZA VSE, KAR V TEM TRENUTKU BREMENI MOJE SRCE. ODPIRAM SVOJE SRCE, NAJ ZAIGRA V LAHKOTNOSTI.

Odpuščanje ima izjemno močno energijo in vpliv. Ko je narejeno iskreno in iz moči srca ima neverjetni zdravilni učinek. V tem intervalu nas energija, ki preveva naš prostor še bolj podpira in nagovarja, da odpustimo. Pojdimo v naša srca in odpustimo iz srca. Odpustimo sebi, odpustimo drug drugemu, odpustimo državi, odpustimo svetu. Objemimo sebe in svet. Objemimo v naših srcih celoten kozmos in se zahvalimo življenju.

Brezpogojna ljubezen je tisto, kar je v naših življenjih resnično pomembno.

Vabljeni k ogledu video prispevka -> klik

V mesecu februarju smo vzpodbujeni, da napravimo prenovitev. Kdo sem bil, bila, kdo sem sedaj in kam želim? Jaz sem tista, tisti, ki odloča, kakšna bo moja nadaljnja pot.

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri