Svetlobni vodnik svetuje: od 3. do 4. novembra nov izjemni interval

November. Jesen, hladnejše obdobje, čas, ko iščemo in potrebujemo še več nežnosti, topline, nege in sočutja. Čas, ko nas narava in zrak zazibata v melodijo sporazumevanja z našimi subtilnimi telesi. Glasniki, ki naznanjajo obdobje miru, prihajajo v našo sredo.

Svetlobni vodnik svetuje: od 3. do 4. novembra nov izjemni interval (foto: profimedia) profimedia
3. 11. 2016

Tokratni november je mesec, ko se delci znova zlagajo v celoto. Stare fasade pridobijo novo preobleko. Razkrivajo se stare zlorabe in napačno delovanje v preteklosti. Do svoje veljave prihajajo vrline. V ospredju je človeška dejavnost, udejstvovanje. Zelo živ je občutek uživanja plodov našega dela. Pustimo, da nas navdahne za delo naprej ...

Kako ti doživljaš jesen? Kako si dopuščaš, da te prevzame njena esenca, barve, energija? Si dopustiš zapluti z njenim tokom? Se znaš prepustiti temu toku?

Četrtek 3.11. in petek 4.11. predstavljata tokratni prvi izjemni interval v tem mesecu. Tokrat je naša pozornost usmerjena predvsem na nas in naš imunski sistem..

Tema (ki jo večkrat ponovimo, meditiramo nanjo, o njej razmišljamo in jo dejavno vpeljemo v svoje življenje) intervala je: »KREPIM »ŠIBKE ČLENE« IN OKREPIL, OKPREPILA BOM CELOTEN SISTEM.«

Kaj so moji šibki členi? Kje občutim, da lahko okrepim in podprem sebe? Katere dele sebe lahko izločim in katere dele sebe lahko ozdravim, spremenim? Vsi poznamo rek – da si močan, močna toliko, kot je močen tvoj najšibkejši člen. In res je, običajno se naša moč ali nov potencial skriva ravno v našem šibkem členu ...

Izkoristimo interval, raziščimo svoje šibke člene in se okrepimo na povsem novem nivoju.

Kaj nas tokratni interval uči in vzpodbuja, da naredimo zase in za okolje?

ZDRAVJE/NARAVA – V teh dneh je močno izpostavljen naš imunski sistem, vendar je kljub temu priporočljivo gibanje v naravi (hitra hoja, tek ...), uživanje zelišč (namazi iz materine dušice in rožmarina), priprava kopeli, aromaterapije (baldrijan, meta).

DELO IN KREACIJA – Potrudimo se in opustimo stare sisteme dela. Odprimo se novim sistemom dela, ki jih naša civilizacija šele postopoma spoznava. V ospredje prihaja dvig »božanskih vrednot«, opuščanje rutinske manualne in pretirano mentalne filozofije. Napravimo ritual ustvarjanja z rokami z namenom – za krepitev ustvarjalnosti in odpiranje novim sporočilom stvarstva.

ODNOSI – Termin je podporen za čiščenje (fizično) starih listin, ki nam ne služijo več (npr. zakopanje, zažiganje, voda). Način čiščenja izberimo po notranji intuiciji oz. občutku in prerežimo energijske vezi. Pripravimo kostanjev piknik in izmenjajmo sveže ideje za nove življenjske cilje. Sodelujmo in sprejemajmo menja.

Obnovimo dobre stare navade in nadaljujmo s tistim, kar nas je nagradilo in povzdigovalo že v preteklosti. Moč je v preprostosti in vztrajnosti!

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum