Svetlobni vodnik za 12. junij - Sprejemam odločitve, zaupam vanje in vztrajam

Živimo v času sprememb, to ne gre zanikati. Naučiti se moramo drugačnega delovanja in sprejeti učenje, ki nam ga daje naša narava, potrebno se je povezati z znanjem, ki ga vsi nosimo v sebi.

Svetlobni vodnik za 12. junij - Sprejemam odločitve, zaupam vanje in vztrajam (foto: profimedia) profimedia
12. 6. 2017

ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017 

Dragi moji popotniki in zavestni prijatelji...

najprej čutim, da moram reči HVALA! 
Hvala za vso vašo podporo in lepe misli, ki ste jih poslali v preteklem tednu!
Res ste enkratni!!! 

Vsaka pozitivna misel in vsak odziv, ki v sebi nosi srčno energijo veliko prinese k grajenju skupnosti, ki je podporna, ki sprejema in je odzivna na to, kar se dogaja v našem okolju, kar se dogaja ljudem okoli nas... Lepo je imeti okoli sebe ljudi, ki jim ni mar in čutijo! V takem okolju tudi sebe lahko izrazimo v najbolj avtentični obliki.

Smo na začetku tedna in v interval, ki je IZJEMEN. Izjemen zato, ker je tu za nas znova obilica energije, ki nas podpira k transformaciji naših "zastarelih" programov in prepričanj. Sama sem v preteklih nekaj dneh znova prepoznala in sprejela, kako zelo neljubeča sem bila do sebe in kaj vse sem od sebe zahtevala, da bi se počutila sprejeto in opaženo v družbi. Tolikokrat sem v tem hitenju in ambicioznem učenju ter doseganju ciljev preslišala nežna sporočila moje duše in nenazadnje svojega telesa. Čeprav mlado in zdravo, je reklo NE. "Potrebujem drugačen odnos, Ana, dovolj je bilo starega načina delovanja. Potrebne so spremembe!"

DA! Živimo v času sprememb, to ne gre zanikati. Naučiti se moramo drugačnega delovanja in sprejeti učenje, ki nam ga daje naša narava, potrebno se je povezati z znanjem, ki ga vsi nosimo v sebi - dovolj je bilo zanikanja. Imamo veliko več sposobnosti in modrosti, kot jo živimo. In kako drugačno je življenje, ko začnemo stopati po tej poti. DRZNITI si moramo. POGUM je tisti, ki nam daje moči, da gremo naprej, tudi ko se zdi, da se nam vse podira. Težje ko so preizkušnje, več odnesemo od njih.

12. junij je izjemen interval, čas, ko je zelo podprto potovanje vase in izpraševanje svojega notranjega sveta. Umirimo se. Vprašajmo se: Kako sem v tem trenutku? Kako želim naprej? Sem iskren/a do sebe? Če smo iskreni do sebe in pošteni v svoji nameri, lahko v teh dneh "počistimo" kar nekaj vzorcev, ki nam ne služijo več.

Srčno in pogumno na poti! 

Poglej si tudi nov prispevek na mojem kanalu - klikni TULE.

IZJEMNI INTERVAL  -  12. junij  

​Fokus v teh dneh - občutek ohranjaj v svojem srcu: SPREJEMAM ODLOČITVE, ZAUPAM V SVOJE ODLOČITVE IN VZTRAJAM NA TEJ POTI.

Zaupam v življenje in vzpostavljam povezavo s svojo dušo.

 Povezujem se z naravo. Več časa si vzamem za oddih v gozdu. Popijem minimalno 2 litra vode in pojem pest do dve zdravih oreščkov.

Umirjam um in tudi delovni proces. Večkrat se ustavim in opazujem svoje dihanje. Kakšno je? Mi lahko dihanje pove, kakšen/kakšna sem danes pri delovnem procesu? Je telo umirjeno? Moje zavestno dihanje je povezava z dušo in zavedanjem enosti.

Če imam priložnost, se ta dan udeležim kakšne skupinske meditacije, vadbe, lahko pa predlagam svoji družini, da se povežemo v tišini.

Povežimo se s srčno energijo planeta in sveta!

Ker smo v tednu kar 2 IZJEMNIH INTERVALOV, smo za vas pripravili 2 IZJEMNA DOGODKA!

1. DOGODEK ZA ŽENSKE - MOJE MISLI POSTANEJO STVARI -> preveri

2. ZAKON PRIVLAČNOSTI - OBIČAJNE ZMOTE IN NAJBOLJŠE PRAKSE -> preveri

Za več informacij mi piši ali me pokliči! :)

Objemam te z ljubeznijo in veseljem!

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum