Ta 3 znamenja bodo med tokratnim MLAJEM na preizkušnji

V torek zvečer (ob 21. uri) nastopi mlaj v biku. Poglejmo si, kako bo vplival na zračna znamenja. 

Ta 3 znamenja bodo med tokratnim MLAJEM na preizkušnji (foto: pixabay) pixabay
10. 5. 2021

Mlaj je čas poln upanja, saj gre za čas novih začetkov in vstop v nov cikel. A tudi novi začetki so lahko težki, še posebej, če nas preteklost (nepredelane travme, krivde, obžalovanja, nesprejemanja...) obremenjuje in nam ne dovoli lahkotnega vstopa v novo. 

Zato je dobro sedaj odvreči en delček bremen. Če se boste v času mlaja dotaknili kakšnega temačnega globokega dela sebe, lahko iz tega dobite veliko osebne moči in samozavesti. Postanete lahko mnogo močnejši!

V tem času so lahko posebej na preizkušnji zračna znamenja. Poglejmo si, kako naj bi mlaj v biku vplival na njih: 

Dvojček

Ta mlaj vas bo spodbudil, da greste globlje vase. Vplival bo na vaš stik s podzavestjo. Morda ugotovite, da nosite veliko energije, ki vam ne koristi. Krivdo, bolečino, negativnost... Delajte na opuščanju težke energije in lastnem zdravljenju. Vaša duša vam bo hvaležna. 

Tehtnica

Vse vaše navezanosti lahko pridejo v ospredju med tem mlajem. Energetske, čustvene in finančne vezi, ki vas morda vlečejo k tlom, da ne dihate sproščeno in svobodno. Morda se zdi najlažje to spregledati in oditi naprej, vendar vas bodo te vsebine vselej preganjale, dokler se ne boste soočili z njimi. Sedaj je čas za vašo transformacijo - da se dvignete kot feniks iz pepela. A da bi se to zgodili, se je potrebno najprej soočiti s svojo lastno temo. Imejte zaupanje, da vam bo uspelo. 

Vodnar 

Morda se vam zdi, da morate večkrat v življenju ignorirati svoje srce, da lahko opravite, kar morate. Vendar boste prav takrat, ko se boste povezali s svojim srcem, dojeli smisel življenja. Veliko boste v času tokratnega mlaja razmišljali o svojem domu in družini. Kaj je tisto, kar vam onemogoča občutek pripadnosti svojim koreninam? Morda je čas za delanje na težavah, ki izvirajo iz vašega otroštva in družine. Predelajte svoj odnos z mamo. A naj vas vodi srce - ne um. 

Prirejeno po: elitedaily.com

Poglejte si še: Kaj početi v času tokratnega MLAJA v BIKU?