Tokratna polna luna gre v globino

Astro napoved za petek, 17. maj. 

Tokratna polna luna gre v globino (foto: pixabay) pixabay
18. 5. 2019

Petek, 17. 5. 2019

Danes je Venerin dan, jutri nas čaka polna luna, ki že gunca v škorpijonu.

Pred nami je dan poln energij. Zemlja dviguje vibracijo, zato smo lahko utrujeni in si želimo počitka. V kombinaciji s polno luno pa dogajanja kričijo po spremembah, po "dovolj mi je", po resnici, po tistem notranjem, ki se je zadrževalo lahko tudi že desetletje ... Marsikoga ti dnevi poženejo v čiščenje.

Danes je tudi dober dan za čiščenje in polnjenje kristalov, ki jih imate.

Današnji dan je tudi dober za popolnoma nove korake - z drugačno vibracijo, z drugačnim pristopom. Potegne vas lahko (sploh naslednjih 10 dni) v popolnoma nova znanja, učenja, spremembe poklicov ali šol. 

Izražanje je v tem času zelo pomembno. Pomembno je izraziti predvsem sebi, kaj te utesnjuje ... 

Včasih je zelo težko razločiti resnico od iluzije. Zakaj? Zato, ker ima vsak od nas svoj pogled na nek dogodek, na neko osebo, na neko situacijo. Ker ima vsak od nas svoje prepričanje... Kje je resnica?

Če pada dež, je deževen dan in pač ni sončen in suh. A je lahko lep, dober, uspešen. Torej imamo na začetku resnico in realnost. Na koncu pa je opisan naš oseben občutek in doživetje dneva. Ne mešajmo tega (in še marsičesa). 

Spodbujanje samega sebe dobro deluje preko plesa, gibov, petja, glasbe nasploh ... S tem odpiramo srčno čakro, hkrati pa jo tudi zdravimo.

Ljudje se bojijo pokazati svojo ranljivost in mehkobo. Strah, da boš zopet ranjen, je ogromen. A kaj pridobiš s tem strahom? Utesnjeno življenje in iluzijo upanja na boljše. Kaj pa pridobiš z novim korakom? Osvobojenost in konec utesnjenosti. Zato uporabi strah in ga obrni v pogum, v odločitev. In s tem se pričnejo koraki. 

Tokratna polna Luna gre zelo v globino. Venera se objema z Uranom in tke nepričakovane preobrate. Mars v raku spodbuja delo z otroci ali neka dogajanja povezana z njimi. Do 16.6. je tudi izjemno dober čas za poroke.

Tisti, ki v sebi meljejo: "Ah, saj bo šlo, bom še počakal, mogoče se razreši" - bodo znotraj telesa občutili utesnjenost. Vsem vam sporočam, da po starem ne bo šlo več. Planeti in energije pritiskajo na polno in prihajajoči mrki že dodajajo tempo. Zdaj je čas za nove temelje in novosti. Nenehno iskanje izgovorov - a ni že dovolj? A je res potrebno čakati do zadnjega, da te nekaj "butne"?

Nihče ne pravi, da je lahkotno, je pa zelo osvobajajoče... 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo