Tokratni mlaj lahko močno "zadane" ta 4 znamenja

28. 6. 2022
Deli
Tokratni mlaj lahko močno "zadane" ta 4 znamenja (foto: shutterstock)
shutterstock

Bo ta luna zadela tudi vaše zasebno življenje?

Poletje je že v polnem razmahu – cvetoče rože, nevihte in prvi poletni mlaj so metafore za obračanje novega lista. Mlaj, ki nastopi 29. junija, preide v občutljivega in intuitivnega raka, s čimer pritegne pozornost na najbolj intimne dele našega življenja. Čeprav je ta luna za nekatere lahko lahkotna in zabavna, bo nekatere posameznike močno "zadela". 

Mlaji pričnejo nov mesečni lunin cikel. Glede na to, da je ta junijski mlaj prvi po poletnem solsticiju, ki prav tako napoveduje nove začetke, gre za popolno točko, ko lahko začnemo na novo. Običajni pa bodo seveda tudi izbruhi potlačenih čustev in močna osebna razodetja.

Rak se nanaša na naš notranji svet, pa na družino, dom in naš občutek pripadnosti. Ta luna bo okrepila prav ta področja življenja, ki jih običajno ohranjamo najbolj zasebna. Rak je vodno znamenje in je zelo intuitivno in empatično, zato so lahko tisti, ki jih najbolj zadenejo vibracije mlaja, dovzetni za čustveno izgorelost.

Bo ta luna zadela tudi vaše zasebno življenje?

OVEN

Mlaj aktivira vaše zasebno domače življenje in vas spodbuja, da razmislite o tem, koliko dajete in prejemate od svojih najdražjih ter kako komunicirate z njimi? Obstaja velika možnost za boljšo čustveno povezanost z družinskimi člani, a tudi možnost, da opazite določene čustevene manipulacije - še posebej tiste, katerim ste bili izpostavljeni v mladosti v svoji družini. Dobro je, da se sedaj upočasnite in se osredotočite nase.

Vaša povezava z družino se trenutno lahko kaže tudi skozi pretirana zaščitniška dejanja. Najbolje bo, če se sedaj bolj osredotočite na lastne potenciale rasti. Priporčeno je, da se poglobite v izboljšanje svoje komunikacije. 

RAK

Vaš rešiteljski kompleks se v času mlaja krepi. Vendar tokrat, namesto da poskušate rešiti druge, raje razmislite o svojih lastnih požrtvovalnih nagnjenjih. Naučite se osredotočiti se nase in dovolite kdaj drugim, da poskrbijo za vas - ta luna se navsezadnje dogaja na vašem domačem terenu.

Osredotočite se na lastne čustvene sprožilce in zdravljenje le teh. Raki ste tako navajeni negovati druge in skrbeti za vse ljudi v svojem življenju, toda trenutno je treba to energijo obrniti navznoter. Napolnite svojo skodelico! 

TEHTNICA

V vašem poklicnem življenju postaja intenzivno, a medtem ko se zavzemate za uspeh, vas mlaj prosi, da se spomnite tistih, ki so vam pomagali priti do sem, kjer ste sedaj. Ta luna vam lahko pokaže tudi vašo tekmovalno plat. Tehtnice imate veliko sposobnost, da sedaj začnete nekaj novega vezanega na službo, da dobite povišico ali kako drugače napredujete. 

Ko si prizadevate za svoje cilje, pa bodite pozorni na pošteno igro. Glejte na druge ljudi, kot da hodijo z vami po vaši poti, ne pa da stojijo pred vami in ustvarjajo oviro za vaš uspeh.

KOZOROG 

Mlaj bo zazibal vaše najbližje odnose pa tudi vaš odnos s seboj. Najbolje je, da preverite stanje partnerstva – ali so se spet pojavile kakšne stare težave, ki so se okrepile, ali nove, ki so zgolj nadomestile stare? Čeprav običajno sprejemate odločitve na podlagi racionalnih idej, je sedaj čas, da sledite svojemu srcu in ne svojemu umu. Če ste v razmerju, ki je zadnje čase v težavah, je to morda trenutek za spremembo in razreševanje. Lahko se vzbudijo stare zamere. Odločno, a mirno ustavite nezdrave vzorce, ki se začnejo pojavljati prav sedaj.

Prirejeno po: bustle.com