Trenutno potrebujemo veliko poguma, da iskreno pogledamo vase

V trenutnem času se nekaterim neverjetno odpirajo oči. Vidimo, kar doslej nismo, ker smo si tako vztrajno zatiskali oči. Potrebno pa je tudi veliko poguma, da iskreno pogledamo vase. 

Trenutno potrebujemo veliko poguma, da iskreno pogledamo vase (foto: pixabay) pixabay
4. 10. 2020

Nedvomno je pogumen skok v neznano edina prava stvar v tem trenutku. Čas je, da zapustimo vse, kar nas ovira in zavira na naši poti. To pa ni vedno lahko...

Sprašujemo se, kaj za vraga smo se dogovorili preden smo prišli sem. Kakšne dogovore in obljube smo sklenili? Kakšne teste moramo prestati, da najemo sebe in svojo bit? Moramo sedaj res postaviti na glavo vse, kar smo dotedaj vedeli?

Tako je. Da vidimo resnico, moramo doživeti "vse živo". 

Sedaj kreiramo novo življenje, novo zemljo, popolnomo drugačno in čistejšo

Čudeži ne prenehajo s svojimi presenečenji. Življenje postreže z najbolj nepričakovanim in še pred nekaj časa nepredstavljivim. Vesolje ima pripravljene rešitve na mnoga naša življenjska vprašanja, ki so doslej ostala neodgovorjena. Vedno več spominov iz preteklosti prihaja na plano, kar nam omogoča boljše razumevanje življenja. Sprašujemo se, zakaj delujemo in reagiramo tako, kot reagiramo? Od kod prihajajo naše potrebe (po dokazovanju, po pozornosti, po nadzoru...)? Vedno bolj jasno vidimo maske, ki jih nosimo ter zakaj jih nosimo.

Počasi se prilagajamo na nove energije Zemlje. A žal se nam pri tem vsi ne pridružujejo (vsaj zaenkrat ne, vsak ima svoj čas...), zato nekateri ljudje odhajajo iz našega življenja. Popolnoma v redu je, da nekateri ljudje niso več v vašem življenju

Niti ni tako pomembno, kdo bo z nami igral naslednjo življenjsko igro, pomembno je, kako bomo delovali mi sami. Vedno bolj pa tudi privlačimo ljudi, ki vibrirajo podobno kot mi in ljudi, ki potrebujejo bodisi nekaj, kar imamo mi ter obratno. Hkrati pa "trčimo" v ljudi in morda težavne odnose, da bi vendar že spregledali, kaj nosimo v sebi in kaj moramo spremeniti.

Kaj se še dogaja v trenutnem času sprememb? 

  • Indikator, da nam gre v spremembah dobro, je tudi ta, da smo sposobni ostati mirni v stresnih situacijah, v katerih bi morda še nekaj časa nazaj izgubili živce.
  • Dobivamo priložnosti, da izboljšamo stare napake in odpravimo nezavedne vzorce, ki jih nosimo v sebi. Morda smo te priložnosti dobivali že leta, a jih nismo opazili, saj smo bili preveč zaposleni z drugimi rečmi.
  • Vzpostavlja se popolnoma nov pogled na realnost.
  • Bolj kot se širi naše energetsko polje, bolj se širi tudi naša sposobnost, da nezavdno vplivamo na življenja drugih.
  • Globoko v sebi se zavedamo, da bo vse v redu. 
  • Vedno bolj se odpiramo kozmični življenjski energiji, ki nas napaja.

Uporabite kar se da večino energije za delo na sebi, ne trošite je za nepomembne reči ali ljudi, ki si je ne zaslužijo. Bodite del rešitve in povabite tudi druge, da se vam pridružijo. 

consciousreminder.com