Uran se sprehaja po znamenju bika

V naslednjih letih pričakujte velike spremembe na področjih, ki jim vlada bik; hrana, telo, denar in premoženje.

Uran se sprehaja po znamenju bika (foto: profimedia) profimedia
9. 9. 2019

Lansko leto je Uran vstopil v znamenje bika, kar je zaznamovalo enega izmed pomembnih astroloških dogodkov. Po kratki retrogradnosti v znamenju ovna, se je Uran pomaknil v bika, kjer bo ostal do aprila 2026. V tem obdobju bo planet inovacij, sprememb in nepričakovanih dogodkov prinesel svetu veliko nove energije.

Uran je znan kot planet upora, ki prinaša živahne energije in spremembe. Ureja odkrivanje, iznajdbe, novosti tako v smislu političnega, kot v smislu dejanskega gibanja naprej.

Uran rabi približno 84 let, da obkroži sonce, kar pomeni, da ostane v vsakem znaku približno sedem let. Ta številka simbolizira dodaten namig o moči Urana. Sedem je pomembna številka v numerologiji in ima zanimiv mističen pomen. V Tarotu je sedem arkan povezanih s Kočijo, kar pomeni, da z energijo sedmice premagujemo konflikte in se premikamo v pozitivni smeri.

Najpogosteje se v času Urana v biku napoveduje obdobje gospodarskega nazadovanja, pomešano z ekstremnimi primeri propadanja okolja in kaotičnega vremena. Na zadnje, ko je bil Uran v biku, od leta 1934 do 1941, je nakazoval težke čase, rob druge svetovne vojne, čas velikih preobratov, v katerih se je med drugim odnos do prevladujoče kulture do denarja drastično spremenil. Revolucionarni čas, ki je pustil sledi, lahko nastopi tudi sedaj. Uran v Biku lahko informira družbo v smiselni smeri. 

Zdaj je pravi čas, da se začnete pripravljati na zahtevne čase, tako da se prilagodite spremembam. Ko Uran vstopi v drugi znak zodiaka, uteleša arhetip revolucionarne ženskosti, ki se pojavlja. Uran in bik nista najbolj kompatibilna, zato prihaja nelagodna vožnja, z veliko mero prilagajanja.

Ker biku vlada Venera, boste v teh letih ponovno ocenili vprašanja, ki jih ureja Venera, finance, obilje, lepoto, vse skozi nežen, ženski pogled. Uran v ženskem znamenju je bil vedno zanimiv čas za napredovanje ženskih pravic. Tokrat lahko na prvo mesto stopita zemlja in denar. Ko govorimo o zemlji, se tudi zaradi tega v veliki meri spreminja naš odnos z zemljo. Bik je tesno povezan z agrarnimi ritmi človeškega življenja. Uran, ki se po njem sprehaja, bo zahteval, da bomo bolj pozorni na svoj odnos do zelenega sveta, ki nas obdaja. Uran sodeluje tudi pri pobudi za čiščenje odpadkov.

Uran v biku predstavlja ogromne spremembe v smislu, kako razumemo bogastvo, ljubezen in obilje. Opominja vas, da imamo vsi, ki smo tukaj, pravico biti tukaj v vsej svoji razsežnosti, močno povezani z lepoto, udobjem in veseljem. Čas je, da spoznamo, da je svetovni dobiček povezan z moralno dobroto. Uran v čutnem biku bo spremenil način interakcije s fizičnim in digitalnim svetom. Tehnologija bo razvijala načine, kako vključiti vonj, dotik in okus.

Kmetijstvo in oskrba s hrano, tam lahko pričakujete velike spremembe in rast, morda celo znanstveni razvoj, ki izboljšuje kakovost tal, pomaga pridelovalcem in spreminja kmetijsko industrijo.

Nekaj nasvetov, s katerimi boste v letih, ko se bo Uran sprehajal po znamenju bika na pravi poti. 

1. Ovrednotite svoje premoženje.

Podarite ali zavrzite predmete, ki vas duhovno zavirajo, še posebej tiste, ki jih ne uporabljate. Pomislite, kako bi bilo, če bi se za nekaj časa odtrgali od avta, računalnika ali luksuznih dobrin. Morda boste presenečeni nad tem, kako se boste ob tem počutili.

2. Pozorno skrbite za stvari, ki jih imate.

Ko se nekaj zlomi, spremenite to v nekaj novega. Naučite se delati z lastnimi rokami. Izogibajte se izdelkom za enkratno uporabo in se naučite ohraniti stvari v dobrem stanju.

3. Spoštujte spremembe novih lepotnih standardov in odnosov.

Naj vas Uran v biku osvobodi togih načinov predstave fizične lepote. Preoblikujte način prehranjevanja in se osredotočite na lokalno ter sezonsko hrano. Začnite urejati vrt. Tudi, če je to le okno z zelišči v stanovanju, izkoristite to priložnost, da se povežete z rastlinami.

4. Prihajajo mnogi alternativni načini gospodarstva.

Pripravite se na porast področja kripto valut in številnih preobratov na svetovnih finančnih trgih. Začnite sodelovati, vendar nikar preveč ne tvegajte.

5. Ločite svojo vrednost od svojega bogastva.

Vzgojeni smo bili s pregovorom "čas je denar", vendar čas ni vedno le denar. Čas ni nič drugega kot samo poljuben način merjenja naše izkušnje v vesolju, ki se stalno spreminja.

Skratka, pričakujte v naslednjih letih velike spremembe na področjih, ki jim vlada bik; hrana, telo, denar in premoženje.

Ključna beseda za Uran je raznolikost, zato vas lahko zamika, da spremenite svoj videz, prebivališče ali mišljenje. Vsa ta področja se bodo korenito prenovila, ko se boste spoprijeli s to novo kozmično zgodbo.

Vedite, Uran v Biku ne zmore vsega sam, lahko zagotovi gorivo, ne pa tudi ognja. Vsi si bomo morali prizadevati za doseganje cilja v smeri obilja in finančne varnosti.

Pripravil: Horoskop.si

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri