Louise L. Hay: V 21 dneh usvojite pozitivne afirmacije

Zakoni privlačnosti delujejo tako, da najprej naznanite, da nekaj imate, nato vam stvarstvo to prinese. Stvarstvo je veliko pametnejše od vas in pozna vse poti za uresničitev afirmacij.

13. 12. 2012

Edini razlog za odlog in za to, da vam dozdevno nečesa ne da, je, da določen del vas samih ne verjame, da si to zasluži. Ali so vaša prepričanja o tem tako močna, da preglasijo afirmacije.

Kaj so afirmacije?

Afirmacija je kar koli, kar rečete ali si mislite. Če imate navado govoriti in misliti negativno, ne ustvarjate dobrih izkušenj. Ozdravite lahko le, če se otresete črnogledosti in oblikujete pozitivne miselne vzorce.

Knjiga Louise L. Hay v 21 dneh usvojite pozitivne afirmacije vas lahko napoti na pozitivno pot do čudovitega življenja. Vendar jo morate uporabljati. Besed, ki so le na papirju, ne bodo pripomogle h kakovosti življenja. Naj afirmacije postanejo del vašega življenja. Ko opravite afirmacije, je čas, da jih odslovite. Odločili ste se, kaj si želite. Afirmirali ste jih tako v mislih kot z besedami. Zdaj jih prepustite stvarstvu, da jih bodo zakoni življenja lahko pripeljali k vam.

Če ste prepolni skrbi in bojazni o tem, kako se bodo uresničile, s tem le zavirate celoten proces. Ni vaša naloga ugotavljati, kako pripraviti afirmacije do tega, da bi obrodile sadove.

Pozitiven afirmacije tlakujejo pot spremembi na bolje.Zavestno oblikujte misli in preudarno izbirajte besede, kajti vse, kar mislite in govorite, postane resnica. Sami ustvarjate svoje zdravje, srečo in uspeh. 

Afirmacije za delo

Naj te afirmacije postanejo rutinske. Izrekajte jih pogosto, med vožnjo z avtomobilom, v službi, medtem ko se gledate v ogledalo ali kaj kadar koli, ko začutite negativna prepričanja.

Zaslužim si uspešno kariero in sprejemam jo.

Uživam v delu, ki ga opravljam, in v ljudeh, s katerimi sodelujem.

Na delu sem zmeraj sproščen.

Ko se v službi spoprijemam s težavami, sem pripravljen prositi za pomoč.

Veselje, ki me navdaja ob karieri, se odraža v moji splošni sreči.

Vsi priznavajo moje delo.

Hvaležen sem za to zaposlitev.

Vsako izkušnjo spremenim v priložnost.

Vsi nadrejeni so spoštljivi do mene.

Sposoben sem, zmožen in na idealnem mestu.

V vsakomur vidim le najboljše, oni se enako odzivajo name.

Moje misli ustvarjajo čudovito novo priložnost.

Uspem v vsem, česar se dotaknem.

Ves čas se mi odpirajo nova vrata.

Odprt in dovzeten sem za nove vire prihodka.

 

Več o knjigi na www.primus.si