V letu 2019 nas bo življenje ves čas opominjalo, da smo iskreni

Leto 2018 je bilo leto pospešene notranje rasti in učenja potrpežljivosti. Imeli smo veliko energij, ki so nas spodbujale, da smo se zaustavili in reflektirali, kaj počnemo in kakšne so naše vrednote. Kaj pa nas čaka v letu 2019? 

V letu 2019 nas bo življenje ves čas opominjalo, da smo iskreni (foto: profimedia) profimedia
30. 12. 2018

Morda lahko zdaj pogledamo nazaj in opazimo, da smo močnejši, bolj modri in da smo v tem letu v resnici dosegli več, kot smo si mislili. Tudi v vseh težkih trenutkih lahko najdemo pomembne lekcije. 

V letu 2018 je bilo veliko planetov v zemeljskih znamenjih, z vstopom v leto 2019 se bo to nadaljevalo. Do konca leta 2019 bomo imeli v zemeljskih znakih Jupiter, Saturn, Uran in Pluton. Pod vplivom te zemeljske energije bomo delovali na ustvarjanju varnosti in osrediščenosti v svojem življenju, iskali bomo svoje korenine, se prizemljevali v tukaj in zdaj ter stopali korak za korakom.

V letu 2019 se bomo med drugim pripravljali na velike energijske spremembe, ki nas čakajo v letu 2020. 

V novo leto pa že kar takoj vstopimo s sezono mrkov, saj bosta dva že januarja; 6. januarja sončni in 21. januarja lunin mrk. Mrki vedno prinesejo spremembe, so izredno transformativni in lahko obrnejo smer našega življenja. Lahko sprožijo dogodke, ki so zapisani v naši usodi. 

Januarski mrki nam bodo namignili, kaj bo tematika novega leta. Vzpostavili bodo nekakšen "ton" leta. Januar pa bo splošno mesec spuščanja, osvobajanja in priprave. 

V prvih treh mesecih leta 2019 bo veliko akcije in gibanja. Lahko se bomo znašli na povsem novi poti in naredili velik napredek. Februarja ali marca pa bomo bolj jasno opazili, v katero smer smo vodeni. 

Iz numerološkega vidika pa bo leto 2019 (število 3) leto izražanja samega sebe. 

Spodbujeni bomo, da vso svojo notranjo rast tudi izrazimo navzven in jo manifestiramo v fizični obliki. 

Pomembno bo, da uskladimo svoj um, telo in dušo oz. da ustvarimo harmonijo v sebi. 

V sredini leta bo energija malce bolj počasna in nam bo dala možnost, da zadihamo. Hkrati pa bomo odkrivali svoje globoke rane in bolečine, ki jih bo potrebno osvetliti in spustiti. Potrebno se je namreč spustiti v temo, da najdemo svetlobo. Ne sme nas biti strah teme, pač pa jo moramo sprejeti kot del življenja. 

Pomembno bo, da ves čas izražamo svoj pristni, resnični jaz in se s pomočjo odprtega in iskrenega izražanja dvignemo na višje ravni zavesti. 

Zaradi treh luninih mrkov, bo imelo leto 2019 močno lunarno energijo. Ta je ženska in magična, če pa jo združimo z zemeljsko enegijo, se lahko prizemljimo in hkrati dosežemo višja stanja zavesti. Povezati se je torej potrebno tako z Zemljo kot s kozmosom, da bi lahko zaživeli polno. 

Retrogradni Merkurji se bodo nahajali v vodnih znamenjih in nas bodo spodbujali, da se povežemo s svojo intuicijo ter prisluhnemo notranjemu glasu. Prebujale se bodo speče sposobnosti in lahko se bodo okrepili darovi intuicije. 

Ves čas pa nas bo življenje opominjalo, da se izražamo resnicoljubno. Da povemo, kar mislimo. Da smo, kdor smo. Hkrati pa sprejmemo tudi sočloveka takšnega, kot je. 

Čas je, da vzpostavimo več sočutja in občutka do drugih. Tudi do narave in živali. Skranji čas je že...

A seveda moramo vedno začeti pri sebi. In to naredimo tako, da postanemo avtentični. 

Biti avtentičen pomeni, da se sprejmemo v celoti in da nas ni strah biti iskreni (ne do sebe in ne do drugih). Avtetničnost nam izredno zviša našo lastno vibracijo. 

Globoko v nas se skriva energija ljubezni in to je naša resnica. V resnici smo čista ljubezen. Ko odkrivamo svojo resnični jaz, odkrivamo ljubezen, ki je v nas in povsod okoli nas. 

Avtentičnost je torej ljubezen. S tem, ko smo iskreni in se izražamo odprto, se odpiramo ljubezni in spreminjamo svet. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: Leto 2019 bo leto resnice, iskrenosti in komunikacije