Izšla je tiskana Sensa avgust/september

V petek, 7. avgusta, vas je razveselila nova številka tiskane revije Sensa, ki tudi tokrat prinaša dodatno 'počitiniško' branje, ki bo napolnilo vašo dušo. 

7. 8. 2015

Iz vsebine tiskane revije Sensa avgust/september

Posebno pozornost smo tokrat namenili temi indigo otrok. Kdo so t.i. indigi, kaj je zanje značilno in s kakšnim namenom so na Zemlji? Kakšna je razlika med kristalnimi in mavričnimi otroki? V novi Sensi boste lahko prebrali ganljivo resnično izpoved odraslega indigo otroka in kanalizirano sporočilo duhovnega učitelja Sandija Dolinarja o tem, kako se prepoznati kot indigo otrok.      

Bili smo na javnem predavanju uglednega italijanskega misleca, filozofa in psihologa Umberta Galimbertija in za vas povzeli njegovo razmišljanje o stanju duha v sodobni zahodni družbi. Galimberti nam polaga na srce naslednje:

"Sreča je odvisna od uspeha človekovega lastnega daimona, povedano po grško – od prepoznavanja tega, kar vsak od nas v resnici je, torej v lastni duševni moči, v lastnih zmožnostih in vrlinah. Najpomembnejše za sodobnega človeka je, da reši svojo individualno dušo. Ko spoznamo svojega daimona, ga je treba uresničiti v nekem ravnovesju, v okviru svojih mej."

Potovanje, odkrivanje sebe, je edini pravi smisel našega bivanja, bralcem Sense sporoča Sri Swami Vishwananda, razsvetljeni duhovni mojster z otoka Mauritius, ki je pred kratkim obiskal Maribor.

"Svet potrebuje ljubezen. Brez ljubezni je težko živeti. Če te religija ne pripelje do ljubezni, je nekoristna. Če znanje v človeku ne prebudi ljubezni, je nekoristno. Ljudje lahko veliko berejo, toda branje jih ne bo pripeljalo do ljubezni. Skozi izkušnje lahko prebudiš ljubezen v srcu in se je zavedaš. Ljubezni se lahko zavedamo šele, ko je naš um miren."

Izjemen dar, ki nam je na voljo, da bi v svoje življenje privabili uglašenost, srečo, skladnost in blagostanje, je Veduna kozmična resonanca. Kako deluje in kakšne so izkušnje ljudi, ki jo redno prakticirajo, boste lahko prebirali v rubriki 100% resnično. Kako je nastal človek in svet, kako smo povezani s planeti, pa v Zgodbi vseh zgodb.

V rubriki, namenjeni čutom, vas čakajo odlični veganski recepti in resnica o palmovem olju, na lepotnih straneh pa boste lahko podrobneje spoznali povezavo med vonji in našimi čustvi.  

Tudi tokrat je Sensa izšla na dodatnih 20-ih straneh. Uživajte v branju!