V tem tednu bo izjemno dobra energija

Dobrodošli v novem tednu, poglejmo si napoved astrologinje Sonje Šmit. 

V tem tednu bo izjemno dobra energija (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 8. 2019

Izjemno dobra energija nas čaka skozi cel teden. 
Lahko rečem, da je to teden premikov. 
Glavni akter je Jupiter - srečenosec, ki spodbuja, da greš izven svojih miselnih meja. 
Luna pa ta teden spodbuja, da v vseh idejah, planih in zamislih, ki jih želiš udejanit, ujameš sebe. 
Luna danes prijetno ziblje in dodaja dozo harmonije, lepote, elegance... Prijetni občutki, ki te objamejo. Dobro je, če s to prijetnostjo začneš dan in jo tudi vzdržuješ.
Luna v Škorpijonu, ki se zagunca jutri, pa dodaja globino občutkov in lahko potegne na površje marsikater neozaveščen vzorec ali potrebo, ki je bila potlačena ali pa "spucana" samo površinsko. 
Vmes se Sonce, Venera ter Jupiter družijo v izjemno prijetnih objemih, pa še "Portal Obilja" je odprt na široko.
Vrata za nove energije, za sveže začetke in za nove korake so odprta.

Merkur v Raku (do nedelje) in Luna v Škorpijonu (sploh jutri, pa tudi v sredo) peljeta v tem tednu v prepoznavanje svojih strahov. Tam, kjer je strah še prisoten, raje podelaj na tem, kot pa na novih korakih. Delati je potrebno na samozavesti in zaupanju. Če odpiraš ali začenjaš nekaj novega (trgovino, podjetje, nov projekt, nov odnos...), vmes se pa ves čas sprašuješ, ali bo šlo, ali bo dovolj prometa za preživetje? Že tukaj, s tem načinom razmišljanja, si zapiraš vrata. Zaupanje je sprejemanje, da obstajajo dnevi, ko nečesa pač ni in zaradi tega ne skačeš v zrak, ampak ti je vesolje dalo "dopust", da postoriš nekaj drugega.

Danes se vprašaj, kaj vse bi in sproti opazuj, s čim se oviraš, kakšne misli ti hrumijo po glavi?

Merkur dodaja še dozo nezaupljivosti, sploh čustvene. Če si v občutkih nezaupanja, potem ti je bistvo čutenja skrito in ne vidiš tistega, kar se da začutiti. 
Takšne osebe lahko ravno v tem tednu doživijo izkušnjo neiskrenosti ali prikrivanja zadev. A zadeve niso bile prikrite, samo ti jih nisi hotel videti, sprejeti ali pa začutiti.
Čutenje je izvor intuicije, ki ti kaže pot. Pot do tega pa je v notranjem miru.

Želim vam čudovit dan s podporo Svetlobnih bitij in Bitij Luči. Naj ti pomagajo osvetliti vse tvoje dvome, zaradi katerih ustavljaš samega sebe pri svojih neizmernih potencialih. Zapomni si, dragi človek. Nič ti znanje iz knjige ali česar koli drugega ne pomaga, če tega znanja ne uporabiš, ne sprobaš, ne živiš... Ni nahjuše, če ob delu delaš napake, najhujše je, če nič ne delaš, če ničesar ne poskusiš.... to je edina napaka. 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Poglejte si še: