V življenju imamo vedno na razpolago 2 poti

Prihodnost bo zelo intenzivna na področju osebne transformacije, kajti v spreminjanju sveta je pomemben vsak posameznik.

V življenju imamo vedno na razpolago 2 poti (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
19. 1. 2019

Zato imamo v življenju vedno na razpolago dve poti: ali smo razočarani nad trenutno situacijo in širimo svoje nezadovoljstvo ali pa se odločimo biti pogumni, delati na sebi, ceniti vsak trenutek, vsak majhen napredek.

Lepota življenja je v izražanju čustev in v sodelovanju z bližnjimi

Najlažje je svetovati drugim in reševati svet, najtežje se je zazreti vase in urejati svoje življenje. Zato je samosprejemanje verjetno naša najtežja naloga v življenju. Posvetimo se spremembam na sebi, spustimo preteklost, ločimo se od strahov in nezadovoljstva, začnimo sodelovati med sabo, kajti skupaj smo močnejši. Spoštujmo se, naučimo se sprejemati odgovornost in posledice svojih napak in svojo pozitivno naravnanost širimo tudi med svoje bližnje.

Globalnih sprememb ne bo, dokler se vsak posameznik ne spremeni v svojem srcu

Svet se bo spreminjal z enim dobrim dejanjem danes, pa z drugim dobrim dejanjem jutri. Radost življenja je v razdajanju -  šele takrat dobijo stvari pravo vrednost tudi za nas same. Globalnih sprememb ne bo, dokler se vsak posameznik ne spremeni v svojem srcu. Lahko pade vlada in pride nova, ki bo enaka ali podobna. Lahko ste razočarani nad seboj ali nad bližnjimi, lahko ste razočarani nad trenutno situacijo ali celim svetom...

A jutri ne bo nič drugače, dokler se vi ne spremenite. Dokler ne boste dali sebe na prvo mesto in uredili svojega življenja. Zato zavihajmo rokave in optimistično pojdimo naprej. Blaginja življenja nas čaka šele čez leta, verjetno bo raj na Zemlji zavladal leta 2022, a le, če ga začnemo skupaj ustvarjati že danes in to ne le posamezniki, ampak čisto vsi.

Sandi, www.meditacija-sandi.com; www.deleroi.si