Venera v biku (15. maj) vas bo spomnila, kako lep je ta svet

Čas od 15. maja do 9. junija nam bo polepšala Venera v znamenju bika. 

Venera v biku (15. maj) vas bo spomnila, kako lep je ta svet (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 5. 2019

Venera je planet, ki upravlja stvari, za katere je resnično vredno živeti. To so ljubezen, prijateljstvo in ustvarjalno izražanje.

Venera se bo 15. maja začela gibati v znamenju bika, kjer izraža svoje najboljše lastnosti. Ko ta ljubeč planet vstopi v zemeljski znak bika, vas spomni, kako lep je lahko svet. Venerina prisotnost v tem znamenju simbolizira čas poenostavitve zapletenosti, spuščanje v trdne temelje in ponovno izgradnja odnosov. Do 9. junija, ko bo nadaljevala svojo pot v znamenju dvojčkov, je idealen čas, da rešite ljubezenska in denarna vprašanja na odprt in iskren način.

Zmenki v tem času bodo lahko čudoviti. Venerina energija vas opominja, da upočasnite tempo, živite v tem trenutku in poiščete načine, da uživate v družbi nekoga posebnega. Mogoče se boste z ljubljeno osebo v tem obdobju lažje sprostili in si ogledali odličen film ali se razveselili nečesa okusnega. To je čas, ko bosta oba tako prijetno razpoložena, da bosta lahko resnično uživala v svojih čutih.

Venera v tej poziciji si prizadeva za stabilnost pred strastno energijo. To pomeni, da boste bolj pripravljeni na zavezo kot na hitre ali priložnostne avanture. Če želite resno razmerje, ali če ste nekaj časa na skrivaj opazovali nekoga, je to lahko čas, ko se odločite, da boste stvari premaknili na naslednjo stopnjo in naredili korak.

Ena od pomanjkljivosti tega vpliva je povečana želja po pripadnosti. Če ste v razmerju, ali ste na pol poti do razmerja, se vas bo skoraj zagotovo dotaknilo ljubosumje. Oteženo je sklepanje kompromisov, zato se boste o svojih notranjih občutkih težko umirjeno prepričali. Če ste samski, pa je to čas, ko boste začutili notranji odpor do pretiranega povezovanja. Potrebovali boste nekaj časa, da se prepričate o ljudeh, in njihovih besedah, toda ko boste to storili, boste zelo zvesti in prepadni.

Vse, kar boste v tem obdobju počeli, boste počeli z občutkom. Povezovali se boste s taktilnimi užitki, kot sta masaža ter držanje rok in v spalnici lahko tokrat pričakujete veliko predigre. Odgovarjale vam bodo različne masaže, zato je to več kot ugoden čas, da naredite nekaj za sproščanje svojega telesa.

Naklonjeni boste, dokler vas bodo obravnavali s spoštovanjem. Našli boste na tisoče načinov, ki vas bodo usmerili, da naredite svoje življenje bolj prijetno. Odprite se ozračju udobja in stabilnosti.

Na področju medsebojnih odnosov se boste o ljudeh najprej pozanimali, ko boste prepričani, da jim lahko zaupate, pa jih boste spustili blizu. Poznanstva sklenjena v tem času lahko prerastejo v življenjska prijateljstva. Dobro namerno usmerjeni in prijazni boste v tem obdobju pripravljeni na druženje še posebej takrat, ko bo vključena tudi odlična hrana, saj znamenje bika težko deluje brez izvrstnih gurmanskih užitkov.

Vaša stabilna narava vas bo vodila v nove razsežnosti in z lahkoto boste nudili ramo tudi ostalim. S svojimi pametnimi, realnimi nasveti in dobrim humorjem lahko izvlečete marsikoga iz slabega počutja. Venera v tem znamenju prinaša povečano željo na področju delovanja s glasbo, plesom in umetniškim ustvarjanjem, zato lahko v tem času nastanejo pravi unikatni izdelki, ki pa jih boste lahko tudi unovčili.

Povežite se z naravo, uredite cvetlice in ostale rastline in črpajte njihovo moč, ki vas bo zagotovo notranje umirila. Vaš občutek za estetiko vam bo priskočil na pomoč tudi, če želite v tem času nekoga presenetiti.

Skratka, povečana potreba po varnosti in stabilnosti vas bo vodila tja, kjer boste to čutili, izognili pa se boste nestabilnim in nedorečenim odnosom ter raznim hitrim avanturam. Lepota in vse, kar je povezano z njo, bo eden izmed glavnih temeljev vašega delovanja, zato se boste morda odločili tudi za kakšen korak, da se še dodatno polepšate. Ljubezenske in ostale odnose boste v tem času najlažje uredili biki, kozorogi, device in škorpijoni. Ognjena in zračna znamenja se boste nekoliko težje povezala z Venero v biku, saj bo za vaš okus premalo strasti in dogajanja. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: