Vidite preko nesmislov, ki jih širi ta družba?

Tudi vi čutite, da je nekaj z družbo in načinom, kako ta funkcionira, precej narobe? 

Vidite preko nesmislov, ki jih širi ta družba? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
29. 5. 2019

Ko govorimo o eliti, mislimo na najbogatejši odstotek prebivalstva, ki uspeva na globalnem potrošništvu. Ti se ne zmenijo za posledice svojih dejanj in produktov, dokler jim prinašajo masovni dobiček. Zato smo ljudje tisti, ki se moramo zavedati, da smo sooblikovalci družbe ter da s potrošnjo narekujemo in določamo usodo sveta. 

Načrt elit je svetovna ureditev, ki jo sestavljajo hipnotizirani potrošniki. V hipnozo pa nas vlečejo današnji mediji, novice, šovi, tekmovalni športi... Tako lahko obdržijo moč (in svoj posel), njihovi potrošniki pa bodo zadovoljni (odvisni) porabniki brez zavedanja, kakšno škodo ustvarjajo s trošenjem.

V tej masi pa obstajajo tudi ljudje,ki so ključni pri vzpostavljanju ravnovesja v svetu. Ne, ne gre za skrivnostno družbo s kakršnimikoli načrti, da bi prevzeli svet. To so posamezniki, ki so povsod okoli nas in med nami. Morda zavestno niti ne vedo, kaj počnejo, a to občutijo. Čutijo, da je nekaj z družbo in načinom, kako ta funkcionira, narobe.

To so posamezniki, ki se prenehajo obremenjevati s tem, katero znamko nosijo. Vidijo preko nesmislov, ki jih širijo mediji. Ne zanimajo jih televizijski šovi, ne spremljajo tekmovalnih športov, ne kupujejo karkoli jim ponujajo oglasi...

Združujejo tradicionalno z modernim v nov trajnostni življenjski stil. Raje imajo sprehode v naravi in noči ob ognju, kot pijančevanje v nočnih klubih. Želijo zdravo in ekološko hrano, namesto procesirane hrane.

Svet vidijo kot naš dom in ljudi kot svetovljane. Imajo radi živali, naravo in vsako človeško bitje, saj se zavedajo, da smo vsi eno.

Vidijo največjo laž tega sveta: »da nisi dovolj«, in v tem se skriva njihova svoboda.

Zato ne morejo biti nadzorovani in prisiljeni v konzumiranje produktov, ki škodijo svetu. Produkti se bodo morali bodisi spremeniti, da bodo bolj ekološki, prijazni okolju in spoštljivi do človeštva, ali pa jih ne bodo konzumirali.

Te posamezniki nezavedno kažejo na alternativno globalnemu potrošništvu. Kažejo, da je v naravi vse, kar potrebujemo. Odpirajo vrata v nov življenjski stil, ki ne vsebuje neskončnega hranjenja ega ter se lahko osredotočijo na tisto, kar je zares pomembno in vodi na višjo frekvenco. Želijo si rasti in razviti sebe. Nenazadnje je to smisel življenja in so zato prišli na ta planet. 

Ste tudi vi eden izmed teh ljudi? Čutite, da je nekaj narobe z družbo? Se počutite izgubljene, ko hodite med ljudmi, ki še spijo?

Morda gre za višji plan vesolja, da ste to prav vi, morda boste prav vi odločilni pri spremembi... Kakorkoli, zapomnite, da niste sami.

Prevedeno: lifecoachcode.com