Dala sem odpoved, ker nočem biti več del tega sistema in teme...

4. 3. 2021
Deli
Dala sem odpoved, ker nočem biti več del tega sistema in teme... (foto: shutterstock)
shutterstock

Zemlja pospešeno dviguje vibracijo in vedno več je Luči na našemu čudovitemu planetu. In Luč z vsakim dnevom bolj osvetljuje vsakršno temo. Tudi tisočletno temo peščice ljudi, ki so spretno držali vse vajeti v svojih rokah.

Implantirali so nam sisteme, kjer smo pozabili na to, kdo smo in postali ujetniki strahu, nemoči, jeze, kjer smo bili izkoriščani, zlorabljeni. Ta igra, ta zgodba se končuje. Matrica razpada na globalni ravni.

Neskončno sem hvaležna, da sem lahko del tega zgodovinskega trenutka, da sem lahko del velikega prebujenja, velikega dviga Zavesti človeštva. Stojimo na pragu zlate dobe človeštva. Prebujamo se. Vidimo. Tudi jaz sem spregledala. Spregledala matrice v katere sem bila ujeta.

25 let sem bila v zdravstvu, z namenom pomagati ljudem. In zgodil se je Covid. Covid-19. Virus, ki prinaša veliko prebujenje zemlje. Virus, ki je bil ustvarjen z veliko temo, za veliki načrt teme in je postal orodje Luči, orodje Svetlobe za prebujenje sveta.

Tudi meni je odprl oči. Spregledala sem plan teme, ki je tako prefinjeno vtkan v sistemu zdravstva. Narediti človeka odvisnega in ga odvrniti od vseh svojih moči samozdravljenja, odvrniti od vseh moči zdravljenja narave.

Še nedolgo nazaj sem vedela, da sem v tem sistemu zato, da pomagam spreminjati to, kar ni v dobrobit človeštva. S svojo vibracijo, s tem, da izbiram drugo realnost. Lahko sem v trenutni težki situaciji in kaosu in istočasno lahko držim zavest Nove Zemlje. Vem, da sem v tem sistemu zato, da držim steber Luči.

In mnogo vas je, ki ste del še drugih sistemov, zato, da tam držite steber Luči in Ljubezni. Vendar je s planom Covid in z vso diktaturo prišel trenutek, ko si ne morem dovoliti, da mi je odvzeta svoboda o odločanju o svojem telesu.

Ko njihove zahteve škodijo mojemu telesu. Tukaj se je ustavilo. Uprla se je vsaka celica mojega telesa. Ni več mogoče, da sem del tega sistema, del te umazne igre. Da sem lutka. Dala sem odpoved.

V prvi fazi sem se soočila z vso jezo. Ko sem šla na prvo testiranje, so se prebudili spomini zlorabe. Občutila sem globoko v sebi nasilje nad svojim telesom. Zlorabljena za to, da se izvaja načrt pohlepnih umov.

Začeli so se prebujati spomini preteklih življenj, ko me je tema zlorabila, ko mi je tema vzela vse, ko mi je vzela najdražje, ko mi je vzela življenje. Dovolila sem, da gre vsa bolečina skozi vsako celico telesa. Ne, ni bilo lahko. In v vsem tem sem pošiljala Luč in Ljubezen sebi, svoji bolečini, temi. Trudila sem se, da bi razumela. Zakaj je vendar potrebno toliko trpljenja na temu svetu. Zaradi peščice tistih, ki jih žene pohlep. Ki jih žene potreba po vladanju svetu.

In potem se je začelo. Razpad matrice. Bila je zažrta v vsako celico telesa. Padla sem v 14-dnevno popolno praznino. Nikoli občuten občutek. Stanje niča. Popolni "reset". Seveda je bil tu še veliki um, ki me je želel na vsak način prepričati, kako nevarno je v teh časih ostati brez službe, kako neodgovorna je ta odločitev.

Počasi zapuščam verjetno enega najtežjih obdobij mojega življenja. Sem še del sistema in hkrati sem Svoboda. Težko čakam. Še en mesec do popolne osvoboditve, do tako težko pričakovane SVOBODE. Čutim jo.

Prebujam se, vračajo se vsi izgubljeni delčki duše. Vrača se vsa moč, ki sem jo predala drugim iz vseh življenj, iz vseh prostorov in časov. Spoznavam, kdo v resnici Sem. Postajam kreatorka svojega življenja. Vstopam v najlepše obdobje poslanstva moje duše. Postajam čista izkušnja Sebe kot Božansko bitje.

Moj namen je izkusiti, kako je biti Bitje čiste Luči in Ljubezni v človeški podobi.
Neskončno se veselim, ko gledam, kako nastaja Nova Zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so. Kot še nikoli. Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka, ki biva v fizičnem svetu v 5. dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju.

Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božansko bitje. Vsi imamo možnost, da vstopimo v Novo Zemljo, v novo dimenzijo. Edina pot je, da razpade staro, samo tako lahko nastane novo. Zato je potrebno videti Resnico. Da se osvobodimo vseh matric, vseh okov, ki nam preprečujejo videti kdo Smo.

Zato je potreben pogum. Veliko poguma. Zato je potrebno stopiti iz cone udobja.

Izstopila sem.

Duša pa ob vsem tem poje najlepšo pesem. Duša ve, da bo vse dobro. Ker duša ve, kdo je.

Anamarija Kovačič