Vpliv super polne lune v devici (19. 2.)

V torek, 19. 2. 2019 ob 16:54 nastopi polna luna v znemenju device. Lahko bomo nemirni, občutljivi in imeli težave s spanjem. Poglejmo si, kaj vse je še značilno za tokratno polno luno, ki bo te dni vplivala na nas. 

Vpliv super polne lune v devici (19. 2.) (foto: pixabay) pixabay
18. 2. 2019

Pod vplivom polne lune so naše emocije povečane, zato lahko vsako čustvo čutimo na potenco. Polna luna pa ima tudi moč, da iz nas izvleče določene potlačene vsebine, zato smo lahko v tem času dodatno utrujeni, zaspani in lenobni. Lahko pa energijo polne lune uporabimo v svoje najvišje dobro. 

Tudi tokrat imamo super polno luno, saj bo luna najbližje Zemlji, in jo zato še dodatno močno občutimo. Nahajala pa se bo v zemeljskem znamenju device. 

Močna pa je tudi zato, ker se bo nahajala na 0 stopinjah v devici. Nič je število potenciala in neomejenih priložnosti. Nič je kot prazno platno, ki čaka na kreacijo. Tako nam bo februarska polna luna pomagala realizirati naš potenical. Če bomo dovolili, bo razširila naše horizonte in nas spodbudila, da odpremo svoj um in srce preko naših trenutnih mej. 

Na nebu bo luna močno sijala, močna pa bo tudi energija, ki bo sijala v globine naše duše. 

Od januarskih mrkov se marsikdo počuti razstreseno. Morda doživljamo velike spremembe, spreminjamo svoje življenjske poti, viditmo stvari povsem drugače, spreminjamo svoja prepričanja in obnašanja. Vse to je odlično, saj pomeni, da se stvari dogajajo, da napredujemo, čeprav se nam morda ne zdi tako, saj še ne vidimo celotne slike. Življenjske poti seveda niso vedno rožnate, vendar nas v svojem bistvo vsaka preizkušnja povzdvigne višje v razvoju ter nam pomaga še bolj odpreti srce. 

Kar človeški um dojema kot grozo, duša razume kot lekcijo, ki ji pomaga rasti. 

Dobro je, če si dovolimo drugo perspektivo in pogledamo preko zamejitev uma in še posebej - preko ega. 

Če nas svetloba oz. energija polne lune močno "premika" sem in tja, nas samo želi odpreti. Dovolimo si večjo odprtost. To pomeni, da se vsebine iz nas sproščajo in postajajo vse bolj vidne. Ne bojmo se, raje pogumno poglejmo, kaj so te vsebine, ki sedajo prihajajo na plano. Je to jeza, ljubosumje, žalost, občutek manjvrednosti, občutek krivde, netoleranca, nesočutje...? Priznajmo si tudi tovrstne vsebine, sprejmimo jih brez presojanja in si obljubimo, da ne želimo, da nas še naprej ovirajo v življenju. 

Tovrstna čiščenja in ozaveščanja se lahko dogajajo na umski ravni, lahko pa tudi na telesni ali duhovni. Morda kar kombinacija vseh treh ravni. 

Na mentalni ravni bo luna v devici še posebej izpostavila naše ponavljajoče se misli, obsesivne misli, strahove in skrbi. 

S tem, ko se aktivirajo naši strahovi, nam želi vesolje samo pokazati, kaj imamo v sebi. Želi nam osvetliti tovrstne vsebine, da bi ozavestili, da jih imamo. Zato se prikradejo strahovi v naše misli, v naš um, tudi v naše srce. To je del človeške izkušnje. Bolj kot se bomo zavedali svojih stahov, lažje jih bomo odstranili, zato jih ne zanikajmo. 

Strah je lahko zdrav in utemeljen, če nam v nevarnostih pomaga, a večina nas je prepojena s ponavljajočimi strahovi, ki pa nas zgolj omejujejo v življenju in vlečejo našo vibracijo k tlom oz. nas držijo v iluziji. 

Delujmo na svojih strahovih, poglejmo v njihovo bistvo in počasi bodo izgubili svojo moč. Zadaj za strahovi nas čaka vse, kar smo si kdaj želeli. Zato jih ne ignorirajmo, pač pa jih sprejmimo kot izziv in jih poskušajmo prerasti. 

V mislih lahko naprosimo: 

"Moje skrbi, anksioznosti, strahovi, moje bolečine, moje blokade se sproščajo, transformirajo in prečiščujejo v soju svetlobe lune. Postajam vedno bolj svoboden in poln svetlobe. Imam zaščito. Sem varen. Sem zdrav. Iz vsake moje celice sije svetloba."

Na fizičnem nivoju pa bo v času polne lune izpostavljeno tudi naše zdravje. Če v zadnjem času nismo najbolje poskrbeli zase, če smo ignorirali svoje počutje, nam telo skozi bolezen ali prehlad kaže, da je sedaj čas, da bolje poskrbimo zase. Tudi skrb za fizično telo je del ljubezni do sebe. 

Naše telo je naše plovilo, katerega je duša izbrala za to zemeljsko popotovanje. Točno takšno, kot je, nam pomaga pri potrebni lekciji, skozi katero se duša razvija. Častimo to telo in sprejmimo vse svoje "pomanjkljivosti" - v resnici imamo popolno telo. Zdravje in njegovo stanje pa je seveda odvisno od naše svobodne volje. 

Dovolimo svetlobi polne lune, da nas obsije in da naše telo prejme njene zdravilne vibracije. Naj napolni naše energetske centre, prebudi našo dušo in napoji naše telo. 

Življenje ni samo to, kar vidimo s fizičnim očesom. Če se odpremo lunini energiji in dovolimo, da zasije v našo dušo, bomo prebudili novo zavedanje in videli življenje v veliko bolj barvnih in magičnih odtenkih. 

prevod: foreverconscious.com

Poglejte si še: