Vse, kar se zgodi, se zgodi natanko v pravem trenutku

Okoliščine in odnosi, v katerih smo se znašli, nam vedno priskrbijo natančno to, kar potrebujemo, če se želimo hitro premakniti in napredovati.

Vse, kar se zgodi, se zgodi natanko v pravem trenutku (foto: profimedia) profimedia
17. 12. 2021

Na to lahko stavite.

In o tem lahko razmišljate takole:

"Ko je bilo ustvarjeno vesolje, se je vse porabilo. Nikjer ni obstajala škatla z ostanki, ni bilo neuporabljenih galaksij, zemelj, gora, slapov ali zvezd. Vse je bilo uporabljeno in je bilo postavljeno na popolnoma pravo mesto. Še vedno je in to vključuje tudi vas."

Vesoljna inteligenca je nad vsem. In ni neumna.

"Vesolje je bilo ustvarjeno natančno v pravem trenutku, da je lahko nastal naš planet, naše osončje. Zemlja se je ohladila natanko pravi trenutek, da se je lahko rodilo življenje. Vsak od nas je bil rojen natanko v pravem trenutku, ki nam je dovolil, da smo prišli v ta čas. Vse, kar se zgodi, se zgodi natanko v pravem trenutku. V vesolju ne morete biti na napačnem mestu ob napačnem času. Kjerkoli ste, tam naj bi bili, in počnete natanko tisto, kar naj bi počeli. Ali ste srečni ali ne, pa je odvisno od vaše naravnanosti, medtem ko počnete in ste tam, kjer ste."

In ko to veste, ste lahko popolnoma srečni tudi takrat, ko gre za popolne trenutke preizkušenj.

"Vesolje vam ne prinese več določenih okoliščin v življenje, če jih nič več ne potrebujete. V prvem razredu se naučite, da je ena plus ena dve. Ko ste v gimnaziji, se tega ne učite več, ker to veste. Enako se dogaja z okoliščinami v vašem življenju. Ko iz določene situacije prejmete informacijo, ki jo potrebujete, te situacije ne bo več. Če informacij ne boste prejeli, se bo situacija obdržala ali ponavljala."

Tukaj smo enostavno zato, da se izpopolnimo kot človeška in kot duhovna bitja.

Vir: Zakoni ljubezni, Chris Prentiss