Vzrok kroničnih bolezni je posledica karme

Vsaka misel, vsako dejanje pušča za seboj energetsko sled oz. spomin v hiperprostoru, in sicer v njegovem mentalnem nivoju. Ti energetski vzorci so v vesolju shranjeni podobno kot spomin v računalniku. V tem spominu je shranjeno čisto vse – od informacij o delovanju ljudi, vedenju živali, o rastlinah, tudi informacije o naravnih katastrofah.

Vzrok kroničnih bolezni je posledica karme (foto: profimedia) profimedia
8. 10. 2015

Kakovost energetskih vzorcev, vtisnjenih v vesoljnem spominu ali akaši, je odvisna od energetske intenzivnosti, torej od količine energije, ki je bila uporabljena ob določenem dogodku. Povedano preprosteje: čim močnejši je bil občutek, misel, dejanje, toliko močnejši je vzorec, ki je ostal zabeležen v kroniki akaše. In prav zaradi tega lahko ljudje z močnimi ekstrasenzornimi sposobnostmi (ki so izjemno senzibilni), odčitajo dogodke iz prihodnosti ali preteklosti, ki so v akašo zapisani z močnejšim energetskim nabojem. Seveda je pri tem treba poudariti, da čas in prostor, kot ga dojemamo ljudje, v vesolju ne obstajata, sta zgolj produkta človeškega uma. Vesolje je večnost, energetske vibracije se širijo v vseh smereh – zato je mogoče potovati iz prihodnosti v preteklost, iz sedanjosti v prihodnost itd.

S pomočjo akaša kronike lahko torej 'vidimo' vsa svoja pretekla življenja, pa tudi prihodnje inkarnacije. Dan nam je vpogled v karmo, ki smo jo prinesel v trenutno življenje, pa tudi, kakšna bo naša prihodnja usoda oz. življenje na osnovi delovanja vzrokov in posledic. Kdor pozna preteklost, sedanjost in prihodnost, se mu ni treba bati življenja, saj zanj neznane pasti ne obstajajo.

Vzrok kroničnih bolezni je posledica karme

Eno od najpomembnejših spoznanj je, da ima okrog 80 odstotkov kroničnih bolezni svoj vzrok v enem od naših prejšnjih življenj. Točna diagnoza pa je že polovica ozdravitve! Bolnik se na osnovni podatkov, pridobljenih iz kronike akaše, zdravi po naravnih metodah, brez kemije in brez napačnih diagnoz ortodoksne medicine. Kadar je vzrok bolezni v enem od prejšnjih življenj, so težave in zdravstveni problemi lahko rešljivi povsem naravno.

J.L. Presnig - parapsiholog in okultist ; www.parapsihologija.si

Celoten članek je bil objavljen v reviji Sensa