Zakaj ne smemo onesnaževati okolja z negativnimi mislimi

20. 4. 2021
Deli
Zakaj ne smemo onesnaževati okolja z negativnimi mislimi (foto: pexels)
pexels

Vse naše misli, ki jih proizvajamo in ohranjamo - to nepredstavljivo število podatkov se shranjujeje v glavnem omrežju, ki mu pravimo Akaša. Nobena misel ne ostane spregledana. 

V Akaši je zapisano vse, kar se je kdajkoli zgodilo v fizičnem univerzumu. S širjenjem zavesti in duhovnim razvojem, ko bomo postopoma postali bolj koherenti na vseh nivojih, bomo razvili neverjeten spomin in imeli boljši dostop do zapisov iz Akaše – absolutnega interneta, kjer je zapisano VSE. Ko bomo sposobni dostopati do vseh informacij, se bodo tudi naše psihične in zdravilne sposobnosti povečale. 

Hkrati pa to pomeni, da tudi z mislimi, ki jih pošiljamo v vesolje, vplivamo na vse. Edgar Cayce, čaščeni jasnovidec, ki je umrl leta 1945, je svaril pred močjo negativnih misli rekoč, če bomo podzavestno sprejemali vase neskončno število negativnih novic iz medijev, bomo pripomogli k temu, da bomo materializirali več negativnih situacij v prihodnosti. Če zadostno število ljudi razmišlja o nečem, četudi na podzavestni ravni, potem se tudi ta vtisnejo na nevidno mrežo omrežja (Akašo) in ustvarjajo realnost. Zato je tako pomembno, da ne glede na težavnost situacije ostajamo pozitivno naravnani.

Človeštvo se mora pričeti zavedati odgovornosti svojih dejanj in misli. Na osebni in kolektivni ravni morajo delovati koherentno in delati v dobro vsega. Poskusi so pokazali, da je naša prihodnost odvisna od tega, kakšne so naše misli, saj te vplivajo na vse nivoje našega bivanja. Naša skupnost je odgovorna za našo prihodnost. Mi so-ustvarjamo našo prihodnost na tem planetu. Ustvarjamo svet, v katerem bodo odraščali naši otroci in vnuki. Sedaj imamo priložnost, da jim omogočimo lepši svet – pa tudi sebi. 

Po navdihu: Korak do duhovne evolucije, Hazel Courtney