Ponovna povezava buri znanstveni in medicinski svet

V Ljubljani bo letos ponovno gostoval priznani predavatelj in avtor dr. Eric Pearl, začetnik Ponovne povezave (The Reconnection™).

30. 6. 2013

Dr. Pearl bo v Ljubljani med 18. in 22. oktobrom v Cankarjevem domu osebno vodil seminar za vse tiste, ki se želijo doma in v slovenskem jeziku naučiti tega fenomena, ki človeka vrača nazaj v naravno ravnovesje, navdušuje ljudi po vsem svetu ter buri znanstveni in medicinski svet.

"Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali. Če pa imate resnično srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati." Dr. Eric Pearl

Kaj je Ponovna povezava ?

Ponovno povezavo je dr. Eric Pearl odkril po naključju, ko je kot kiropraktik vodil uspešno kliniko v Los Angelesu. Pri Ponovni povezavi izvajalec uporablja spekter frekvenc, ki sestoji iz energije, svetlobe in informacij in ki se, po domnevah raziskovalcev na svetu pojavlja prvič. Ponovna povezava je tako drugačna od doslej znanih tehnik energijskega zdravljenja, ki uporabljajo le elektromagnetne energije.

Obstoj teh osupljivih frekvenc so potrdili tudi znanstveniki, ki domnevajo, da nam morda lahko pomagajo izničiti bolezni na vseh ravneh, saj očitno nekako delujejo na naše celice in celo na DNK.

Te frekvence v telo in um posameznika vnešajo red -  "popravljene" informacije in tako vzpostavljajo ravnovesje. A Ponovna povezava ne prinaša le ozdravitve na vseh ravneh - čustveni, fizični, duhovni in umski - pač pa tudi znatno izboljša človekove zaloge fizične energije ter hkrati vrača čustveno in umsko ravnovesje.

Pri tem izvajalec Ponovne povezave deluje kot katalizator in le vzpostavi povezavo med omenjenimi frekvencami in stranko. "Izvajalci Ponovne povezave nismo zdravniki, niti zdravitelji. Ne postavljamo diagnoz, ne obravnavamo simptomov oziroma točno določenih problemov. Izkušnje nam celo kažejo, da manj, kot veš o težavah, ki jih stranka ima, bolje je. Proces deluje večplastno ter nas vrača v naravno ravnovesje. Podpre nas tam, kjer je za nas najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro," pojasnjuje mag. Janez Aljančič, ki je kot prvi slovenski izvajalec Ponovne povezave pridobil naziv mentorja in kot članl inštruktorske ekipe dr. Pearla  pomaga pri izobraževanjih po svetu.

Zakaj in kako deluje Ponovna povezava?

"Po skoraj dveh desetletjih izvajanja in učenja Ponovne povezave tega še vedno ne vem," odkrito priznava dr. Eric Pearl. "Nekateri temu pravijo Univerzum, drugi Bog, tretji Ljubezen in kako temu rečemo je pravzaprav vseeno. Dejstvo je, da nas Ponovna povezava nekako uglasi na pravo frekvenco, iz katere smo bili vrženi iz takšnih ali drugačnih razlogov," dodaja mag. Janez Aljančič.

Rezultati vračanja v ravnovesje s Ponovno povezavo so, milo rečeno, dramatični. Tisoči poročajo o pogosto takojšnjih ozdravitvah najrazličnejših bolezni, med katerimi so tudi različne oblike raka, multipla skleroza, epilepsija, sindrom kronične utrujenosti, različni artritisi, prirojene napake, avtoimune bolezni ter številne druge.

A interakcija s Ponovno povezavo se odraža tudi na umskem področju (večja sposobnost umskega dela, jasnejši pogled na življenje, enostavnejše prepoznavanje rešitev, večja ustvarjalnost...), na čustvenem področju (občutki strahu in krivde ter razdražljivost se zmanjšajo ali izginejo, lažje izražanje in sprejemanje ljubezni...) in na duhovnem področju (lažje se prepustimo toku, večja zmožnost uživanja v trenutku, jasnejši namen našega bivanja na svetu, notranji mir...).

Znanost potrjuje delovanje Ponovne povezave

Uspehi Ponovne povezave že od začetka zbujajo obilo zanimanja, pa tudi skepse, tako v medicinskih kot v znanstvenih krogih, zato ga različni znanstveniki intenzivno preučujejo. Med njimi je tudi dr. William A. Tiller, zaslužni profesor na Stanfordu, eni najuglednejših ameriških univerz, ki je z ekipo in merilnimi napravami spremljal seminarje Ponovne povezave.

Presenečen je ugotovil veliko spremembo v polju prostora – tako veliko, da bi morali prostor segreti za več kot 300 stopinj Celzija, če bi želeli dobiti takšne rezultate, kot so jih pokazali merilni inštrumenti. A dejanska temperatura v prostoru se je spremenila le za nekaj stopinj.

Zanimivi so tudi izsledki raziskav na ruskih olimpijskih in drugih vrhunskih športnikih, ki jih je izvedel dr. Konstantin Korotkov, profesor za računalništvo in biofiziko na Zvezni univerzi za informacijsko tehnologijo, mehaniko in optiko v Sankt-Petersburgu ter namestnik direktorja tamkajšnjega Zveznega raziskovalnega inštituta za telesno kulturo.

Dr. Korotkov je dokazal, da ima Ponovna povezava statistično pomemben pozitiven vpliv na funkcionalno stanje ljudi, njihovo telesno pripravljenost ter odziv na obremenitve. Pri športnikih so se namreč radikalno izboljšali prav vsi merjeni parametri, vključno s krvno sliko, pa tudi sami športniki so navdušeno opazili izboljšanje svojih rezultatov in povedali, da so koristno učinkovanje Ponovne povezave očitno zaznavali.

Komu je namenjen seminar?

Izvajanja Ponovne povezave se lahko nauči vsak. Kot kažejo podatki o udeležencih po svetu, je med njimi približno petina zdravstvenih delavcev (zdravnikov, medicinskih sester, fizioterapevtov...), ki Ponovno povezavo  uporabljajo kot dodatno obliko pomoči svojim pacientom. A udeleženci seminarjev prihajajo iz prav vseh poklicnih in družbenih področij. Med njimi najdemo inženirje, učitelje, gospodinje, študente, poslovneže, znanstvenike, gradbene delavce, vladne uslužbence, vodovodarje, bančnike, zvezdnike in celo člane kraljevih družin. "In na večini seminarjev poleg osebe, ki si je res želela priti, sedi tisti, ki ga je zvlekla s seboj in si sploh ni želel priti," se nasmeje dr. Pearl.

Seminar se bo začel v petek, 18. oktobra, z uvodnim predavanjem dr. Erica Pearla, na katerem bo, med drugim, predstavil svojo neverjetno zgodbo in v živo prikazal uporabo Ponovne povezave na prostovoljcih iz občinstva.

V soboto in nedeljo, 19. in 20. oktobra, bosta potekali intenzivni delavnici učenja vzpostavljanja ravnovesja s Ponovno povezavo ravni I. in II., v nedeljo in ponedeljek, 21. in 22. oktobra, pa III. raven seminarja z naslovom Osebna ponovna povezava. Dr. Eric Pearl pravi, naj udeleženci nikar ne pričakujejo, da "bomo posedali v krogu, se držali za roke in prepevali duhovne pesmi.

Delavnice so intenzivne in na njih res delamo. Zato vam lahko obljubim, da boste do ponedeljka sposobni opravljati Ponovno povezavo povsem enako, kot jo opravljam sam."

Za več informacij obiščite:

www.ponovnapovezava.si; www.TheReconnection.com; www.youtube.com/TheReconnectionTV;

www.facebook.com/ponovnapovezava.si;

www.facebook.com/Dr.EricPearlTheReconnection